Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dojemná vzpomínka na zesnulou hvězdu dua MC Erik a Barbara: Pravidelně jsme se potkávali v New Yorku, odhalila vdova po Žbirkovi

Barbara Haščáková z dua MC Erika a Barbara: Dojemné vzpomínky Kateřiny Žbirkové na zesnulou zpěvačku
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se souhlasem TV Prima/Profimedia
+ Další 4 fotografie
barbara

Přestože měla slovenská zpěvačka Barbara Haščáková (†43) v minulosti zdravotní problémy, její nečekaná smrt byla minulý týden obrovským šokem – a to nejen pro fanoušky a kolegy, ale především pro rodinu. Ve svém vyjádření blízcí zpěvačky mimo jiné uvádějí, že žena odešla bez bolesti. Na Haščákovou pro eXtra.cz nyní zavzpomínala i Kateřina Žbirková, vdova po Mirovi Žbirkovi (†69).

Její písně a hlas tu pro nás zůstávají a budou nám ji připomínat. Děkujeme všem, kteří na ni myslí s láskou,“ uvedla zdrcená rodina na adresu Barbary Haščákové. Žena od roku 2000 žila ve Spojených státech amerických a byla pevnou součástí slovenské populární hudby. Působila ve skupině Maduar, v projektu MC Erik & Barbara a také jako sólová zpěvačka.

„Znali jsme se s ní dobře. Když pak odjela do Ameriky, časté kontakty se trochu přerušily. Kdykoli ale Meky hrál v New Yorku, přišla se podívat. Naposledy jsme se viděli v roce 2011. To bylo naposledy. Psala mi, když Meky odešel,“ uvedla pro eXtra.cz Katka Žbirková. Haščáková zemřela 22. listopadu. Rozloučení s ní proběhlo v úzkém rodinném kruhu, pochovaná bude v rodných Košicích.


S Mekym natočila duet

„Blízce jsem s ní v kontaktu nebyla. Vím, že se vdala. Byla to fajn holka. V době, kdy spolu s Mekym natočili duet (song Ty a já), tak jsme se potkávali. Moc mě to mrzí. Byla moc mladá,“ dodala vdova po slovenském hudebníkovi.

Haščáková trpěla vážnými zdravotními problémy. V roce 2021 dokonce skončila na jednotce intenzivní péče, jak tehdy informoval deník Blesk.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy