Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bolestivá vzpomínka Agáty Hanychové. Ani po roce se nesmířila se ztrátou milované babičky. Zveřejnila dojemné snímky

Agáta Hanychová zavzpomínala na svou babičku. Stále to hodně bolí, svěřila se
Zdroj: Koláž eXtra/ Renata Bušková, Se souhlasem A. Hanychové
+ Dalších 6 fotografií
VZPOMÍNKA

Velký smutek jen pár dní po Štědrém dnu zažívala minulý rok Agáta Hanychová. Odešla jí totiž babička Olga Žilková, ke které měla influencerka velice blízko. A protože se blíží čas Vánoc, opět se jí tato rána otevřela. Influencerka tak na svých sociálních sítích na babičku dojemně zavzpomínala a přiznala, že ji ztráta stále velice bolí.

Období Vánoc není pro influencerku Agátu Hanychovou od minulého roku jednoduchým časem. Loni se totiž musela smířit se ztrátou své milované babičky Olgy Žilkové, a to pouze pár dní po Štědrém dnu. "R.I.P naše milovaná babička, prababička a maminka dnes odešla v klidu do nebe,“ napsala Agáta minulý rok k černobílé fotografii Olgy.

Pro krásnou brunetu byla babička nepostradatelnou osobou v dobrých a zejména v těžkých chvílích, není tedy divu, že si influencerka bolest ze ztráty stále nese v sobě a bude na milovanou příbuznou během svátků vždy vzpomínat. "Loni, tak strašně to bolí," napsala influencerka k fotografii, kde si její milovaná babička užívá klidu Vánoc. Agáta sdílela společné fotografie s Olgou na svých sociálních sítích velice často a bylo jasné, že k sobě mají velmi blízko.

Podpora od "holčiček" a od Dopity

Agáta od svých "holčiček", jak nazývá své sledující, dostala mnoho krásné podpory. Je vidět, že influencerku mají její fanynky opravdu rády. "Babičky by měly žít věčně," napsala fanynka. "Byla úžasná, ráda jsem poslouchala, jak vyprávěla," napsala další z Agátiných "holčiček". "Myslíme na tebe," dodala další.

Tento rok se ale Agáta může těšit aspoň z krásných Vánoc se svými všemi dětmi a partnerem Mirkem Dopitou, se kterým je nadmíru šťastná. "Letos mám všechny děti, takže Vánoce oslavím s Mirkem a dětmi," svěřila se v rozhovoru pro eXtra.cz Agáta, která se o dvě své dcery dělí s Jakubem Prachařem a Jaromírem Soukupem.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy