Trendy
válka na Ukrajině Olympiáda v Paříži Petr Pavel kauza Kramný

Dojatý Leoš Mareš: Se synem Jakubem zdolal Kilimandžáro v den, kdy Česko vyhrálo MS v hokeji

Leoš Mareš se synem Jakubem na vrcholu Kilimandžára.
Zdroj: Se souhlasem Leoše Mareše
Předchozí Další
+ Dalších 15 fotografií
Zážitek

Leoš Mareš (48) slavil zisk zlaté medaile českých hokejistů na domácím šampionátu opravdu výjimečným způsobem. Populární moderátor společně se svým synem Jakubem (18) totiž v tento mimořádný okamžik vyšplhal na vrchol nejvyšší hory Afriky. "Kdo může říct, že byl na Kilimandžáru v den, kdy Česko vyhrálo mistrovství světa v hokeji," řekl v slzách Leoš ve videu, které sdílel na svém Instagramu. 

Leoš Mareš se koncem prázdnin na nějakou dobu rozloučí se svým nejstarším synem Jakubem, jehož čeká studium v Americe. Podle zjištění redakce eXtra.cz Jakub úspěšně složil mezinárodní maturitu a nyní má volno předtím, než v srpnu odletí do zámoří. Slavný moderátor se tak rozhodl, že si se synem ještě užije společný čas, a to na dalším netradičním výletě. Poté, co loni v srpnu objevoval se svými syny krásy Peru, se nyní rozhodl zdolat nejvyšší horu Afriky.


Rozhodli jsme se zdolat se synem Kilimandžáro. Nejvyšší horu Afriky. Je to naše rozlučková cesta před tím, než Jakuba po prázdninách odvezu na kolej,“ napsal Leoš minulé pondělí na svém Instagramu k videu, kde jeho syn Jakub říká, že Češi vyhrají mistrovství světa.

Poté se oba odtrhli od civilizace i wifi a vydali se na další nezapomenutelné dobrodružství. S sebou si zabalili jen nejnutnější věci a spolu s místními lidmi vyrazili pešky směr Kilimandžáro. Leoš přiznal, že po celou dobu nebudou mít vůbec žádný signál, takže vlastně přijdou o hokejové zápasy.

Leoš Mareš je třída



Oslava zlata na Kilimandžáru

Přestože jsou Leoš i Jakub milovníci sportu a v O2 areně by zajisté nechyběli, nakonec museli zlatou jízdu českých hokejistů skutečně oželet. Mrzet je to ale nemusí. Jak totiž nyní moderátor se slzami v očích přiznal, v den, kdy se Češi stali mistry světa, zdolal s Kubou Kilimandžáro.

"Je neděle 26. května 2024 a my jsme na nejvyšším vrcholu Afriky na Kilimandžáru. A kdo může říct, že byl na Kilimandžáru v den, kdy Česko vyhrálo mistrovství světa v hokeji," řekl dojatý Mareš a následně v dalším příspěvku dodal, že na tento den nikdy nezapomene.


Utajený spor Slávka Boury s Železným. Rande pro LGBT natočil navzdory zákazu ředitele Novy, ten se pak chlubil cizím peřím

Související články

Další články

Nejnovější kauzy