Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dohazovačka Veronika Žilková: Ze synů jsem vychovala gentlemany, nevěsty se budou mít jako v bavlnce, láká

+ Dalších 5 fotografií

Herečka Veronika Žilková má skutečně nabitý program, protože je nejen babičkou na plný úvazek, ale také zasedne v porotě Muže roku 2023. Nechyběla ani na tiskové konferenci, kde byla i naše redakce, a v rozhovoru se rozpovídala jak o své představě ideálního muže, tak i o výchově svých synů. A jak sama říká, v rodině má hned tři muže roku, a to syny Vincenta, Jana i Cyrila. 

Maminka influencerky Agáty Hanychové Veronika Žilková neví, kam dřív skočit. Na jedné straně je babičkou na plný úvazek a svou pozornost soustředí na vnučku Rozárku, na druhé straně je poměrně dost pracovně vytížená. Letos zasedne v porotě Muže roku a společně s dalšími bude rozhodovat o vítězi. Na tiskové konferenci nám poskytla rozhovor, ve kterém promluvila například o výchově synů či o vlastnostech ideálního partnera.

Ideální kandidát na vítěze této prestižní soutěže by měl být podle Veroniky muž s velkým M a mít to správné fluidum. Zatímco u účastníků Muže roku se posuzuje především fyzická stránka, u partnera se Žilková zaměřuje i na jiné aspekty. “Měl by mě mít rád, to stačí,” směje se.

Veronika Žilková: Ze synů mám gentlemany

Muže s velkým M chce mít i ze svých synů, a proto tomu přizpůsobila výchovu. “Já si myslím, že jsem své syny vychovala jako velké gentlemany, na dnešní dobu snad až příliš, protože oni nejenže pomáhají ženám do kabátů, vědí, kdo komu podává ruku, kdo koho pouští do dveří, zároveň mají i tu potřebu své partnerky živit, starat se o ně,” vysvětluje.

Své syny se totiž snaží naučit to, co ona sama nikdy neměla. “Závidím těm nevěstám, protože se budou mít jako v bavlnce,” směje se. Do výběru partnerů ale svým dětem zásadně nemluví a nechává to na nich. “Nikdy. Ani synům, ani dcerám, to je věc, kterou si musejí na základě chemie rozhodnout sami,” dodala Veronika Žilková.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy