Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Do třetice všeho dobrého: Vlaďka Erbová se bude vdávat, bere si restauratéra Hynka

Vlaďka Erbová už svého partnera Petra Hynka netají
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 10 fotografií
svatba

Modelka Vlaďka Erbová (42) se bude potřetí vdávat. Modelka na svůj Instagram přidala video, na kterém je ve svatebních šatech, a další, kde si pár vybírá prstýnky. Za svého chotě pojme restauratéra Petra Hynka, se kterým se zasnoubila na Maledivách. 

Vlaďka Erbová překvapila fanoušky na svých sociálních sítích, kde se objevila jako nevěsta v bílém. Tím tak oznámila svou již třetí svatbu, na které si bude brát restauratéra Petra Hynka. S ním se nedávno zasnoubila na Maledivách, jak šlo poznat z jeho komentářů, když Vlaďku nazval svou manželkou.

Erbová přidala na sociální sítě video, ve kterém si vybírá snubní prstýnek a zároveň ukázala i svatební šaty. "Když už, tak jedině s lidmi, kteří jsou nejen letitý přátelé, ale ve svém oboru jedni z nejlepších. Aby ten den D byl pro všechny zážitek a ne stres. Tam nemusím vlastně vůbec nic, protože Marcelka vše vymyslí a vytvoří jen na zadání barev a jmen ….Asi se těším a ráda se o to podělím i s vámi," napsala Vlaďka k příspěvku.

Nečekaná informace všechny zaskočila. Pod videem se ihned začaly objevovat gratulující komentáře od přátel. "A já to tak tajila, ty vole," okomentovala například Agáta Hanychová.

Komplikované vztahy

Modelka Vlaďka Erbová má za sebou bouřlivou minulost a není to pro ni rozhodně první svatba. Poprvé si brala hokejistu Zdeňka Bahenského, se kterým má dceru Viktorii. Manželé spolu ale neustále válčili. Nakonec si však uvědomili, že slovní bitvy k ničemu nevedou a ani to neprospívá jejich dceři. Dnes je válečná sekera sice zakopaná, nikdy si však úplně neodpustili. „Ale je to vocaď pocaď. S Vlaďkou vůči sobě máme bloky, přes které nejede vlak. Dokážeme si navzájem některé věci odpustit, ale něco taky ne," řekl Bahenský kdysi pro eXtra.cz.

Doporučené video s Tomášem Řepkou.


Po Zdeňkovi si Vlaďka vzala fotbalistu Tomáše Řepku. S ním má syna Markuse. Ani toto manželství však nebylo ideální. Ale jak se říká, do třetice všeho dobrého. Snad bude Petr Hynek pro Vlaďku ten pravý.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy