Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Do StarDance se vrací vítězka 9. ročníku: Krásná tanečnice zamotala hlavu Dvořákovi

Tanečnice Lenka Nora Návorková se již potřetí zúčastní soutěže StarDance.
Zdroj: eXtra.cz / Renata Bušková
+ Dalších 5 fotografií
STARDANCE

Krásná tanečnice Lenka Nora Návorková (32) se již potřetí vrátí do StarDance. Před pár lety v soutěži motala hlavu herci Jiřímu Dvořákovi, se kterým si nakonec vybojovali první místo, a o tři roky později pak byla splněným snem Miraie Navrátila. S ním však nakonec musela soutěž nedobrovolně opustit předčasně kvůli nakažení covidem-19. Naštvaní fanoušci jí tehdy psali na sociální sítě výhružné zprávy.

Tanečnice Lenka Nora Návorková není v soutěži StarDance žádným zelenáčem. Za sebou má již dvojí působení v této taneční show, a to v roce 2018 a v poslední řadě v roce 2021, kdy tvořila pár se zpěvákem Miraiem Navrátilem. Ten se redakci eXtra.cz tehdy v rozhovoru přiznal, že Návorková je taneční partnerka přesně podle jeho představ. „Přál jsem si překrásnou, sexy dívku, která mě bude motivovat správným směrem. A tu jsem dostal, za což jsem hrozně rád!“ prozradil. Nakonec mu to ovšem nepomohlo.

Velké vítězství s Dvořákem

V deváté řadě tančila krásná tanečnice s hercem Jiřím Dvořákem, který na ní mohl oči nechat. Ve vzduchu mezi nimi bylo cítit erotické napětí. Se šarmantním hercem to ovšem Návorkové nejen moc slušelo, ale také velice šlo. Poměrně snadno se probojovali do finále, kde porazili herečku Pavlu Tomicovou s Markem Dědíkem.

Na jejich vítězství vzpomněla Návorková nedávno i na svém Instagramu. Jsou to přesně 4 roky od našeho finále. 4 roky od nepopsatelného večera, který jsem si užila do poslední vteřiny. 4 roky od našeho krásného vítězství. 4 roky od Tvých vřelých a nádherných slov směrem ke mně. 4 roky od naprosté euforie, kterou druhý den vystřídala brutální bolest zlomeného a dalších dvou nalomených žeber. 4 roky od jednoho z nejkrásnějších večerů v mém životě! … a mohla bych pokračovat dál a dál…“ napsala k příspěvku.

Poražena covidem

Zatímco napoprvé Lenka Nora Návorková zaválela, během druhého působení v soutěži se jí vedlo o poznání hůře. Jedenáctý ročník byl poznamenán covidem a platilo mnoho epidemiologických opatření. Covid nakonec vyřadil i ji a tehdy neočkovaného Miraie Navrátila, jehož měla nakazit právě ona, ačkoli sama očkování měla.

Ač neoprávněně, od některých zpěvákových fanoušků za to schytala nemalou kritiku, která měla vyústit až ve výhružné zprávy. „Ano, tahle doba je divná, ale je to tak. Tak mi, prosím, už nepište, ať chcípnu, že kvůli mně Mirai nepokračuje, a podobný hnusy,“ napsala tehdy na svůj Instagram.

Úspěchy Lenky Nory Návorkové

Lenka Nora Návorková je kromě vítězky StarDance také čtyřnásobnou mistryní České republiky v latinskoamerických tancích v kategorii mládež a zároveň finalistkou mistrovství ČR v kategorii dospělých. Naši republiku mnohokrát úspěšně reprezentovala na mezinárodních soutěžích, mimo jiné na mistrovství světa a Evropy.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy