Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Divoká svatba krásné boxerky Sedláčkové: Pařilo se do rána, kytka skončila na stropě, řekl ženich a prozradil další detaily

Štěpán Horváth a Lucie Sedláčková se vzali.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se souhlasem Štěpána Horvátha
+ Dalších 19 fotografií
Svatba

Česká boxerka Lucie Sedláčková (28) a trenér boxu Štěpán Horváth (40) si o víkendu řekli své "ano". Od zásnub to trvalo téměř čtyři roky, než se dvojice odhodlala k velkému činu. Den D se konal v Mariánském Týnci nedaleko Plzně. A ačkoliv by se zdálo, že přípravy na svatbu byly dlouho dopředu naplánované, tak opak je pravdou. Manželé začali s intenzivním plánováním tři týdny před velkým dnem, jak prozradil ženich redakci eXtra.cz.

Štěpán Horváth a Lucie Sedláčková jsou konečně svoji. Manželský svazek uzavřeli tento víkend v Mariánské Týnici, kde jim na svatbu dorazilo přibližně 65 hostů. Redakce eXtra.cz se zeptala ženicha Štěpána Horvátha, jak dlouho vlastně svatbu plánovali. Odpověď byla překvapující.

Někdo svatební den plánuje už od doby zasnoubení, to ale rozhodně není případ Štěpána a Lucie. Ti se do intenzivních příprav vrhli necelý měsíc před svatbou. "My jsme takoví blázni, neradi něco plánujeme. Asi tři týdny před svatbou jsme si řekli: 'Hele, tak asi vybereme místo'," řekl pro eXtra Štěpán, který ještě třetí den před veselkou potvrzoval fotografa.

Svatební kytice skončila na stropě

Dále dodal, že svatba se konala ve volnějším duchu a všechno bylo podle jeho slov zcela spontánní. "Neměli jsme ani žádný hry, možná jsme hodili podvazek, ale jinak nic. Lucka ještě akorát házela kytkou, kdy to poprvé mrskla do stropu, tak musela házet ještě jednou," směje se novomanžel Horváth.

Co si pochvalovali svatebčané, tak byl program pro děti. Štěpán totiž rozdával VIP pásky, díky kterým se pak hosté mohli podívat vedle do Zoo. "My jsme to po jídle rozpustili, ale kdo chtěl, tak mohl jít s námi do Zoo. Tam jsme krmili opice atd. Úžasná zábava pro děti," uznal trenér boxu.

Pořádná party do rána

V noci se to samozřejmě neobešlo bez pořádné kapely. O hudební zábavu se postarala kapela Romstar Vyškov, která hrála například i na svatbě českého terminátora Karlose Vémoly. Ostatně tam se hudebníci se Štěpánem seznámili. "My jsme si psali už dřív na Instagramu, ale pořádně jsme se seznámili až na Karlosově svatbě. Kluci v náš den ještě hráli v Kolíně a měli k nám přijet dřív, ale přijeli až v deset večer kvůli kolonám. Ale byla to skvělá pařba až do 7 do rána. V životě mě tak nebolely plosky u nohou," dodal na závěr novopečený manžel Štěpán.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy