Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dívka slíbila svému partnerovi, že mu provede ORÁLNÍ SEX. Musel jí ale napsat přesvědčivou esej. Co v ní stálo?

Dívka slíbila svému partnerovi, že mu provede ORÁLNÍ SEX. Musel jí ale napsat přesvědčivou esej. Co v ní stálo?
Zdroj: facebook.com

Mladá dívka pořádně vypekla svého přítele, když po ní vyžadoval orální sex. Ona ho dělat nechtěla, a tak ho donutila, aby napsal esej o tom, proč by to měla udělat. A byla překvapená! Co do eseje napsal?

Dívka slíbila svému příteli sex jen pod tou podmínku, že jí napíše esej o tom, proč by to vlastně měla udělat. Ona se do toho rozhodně nehrnula a chtěla, aby ji nějakým způsobem přesvědčil. Mladý muž se tak pustil do úvahy o orálním sexu A dal si na ní opravdu záležet. S příběhem přišel portál viraltheread.com.

Navíc po něm chtěla, aby esej psal stejně, jako by byla do školy, a pořádně tam vysvětil, proč by si měla vzít do úst jeho hadici Místo aby jí dal kopačky, výzvu přijal a vrhl se na ni.

A jeho argumenty byly opravdu silné. Přesvědčoval ji, že orální sex prospívá jejímu zdraví, také to zlepší jejich důvěru ve vztahu a celkově se jejich vztah posílí. Budou tak moct dělat mnohem více intimní věci a budou si blíž. Sice se slečna nevyjádřila k tomu, co si o tom myslela, ale už spolu chodí déle než rok. Takže ji asi dostatečně přesvědčil.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy