Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Divá zvěř na rudém koberci: Kozub přišel v doprovodu prasete, Lounová přitáhla kohouta

Zvěř na koberci: Štěpán Kozub přišel s prasetem, Olga Lounová přitáhla kohouta
Zdroj: eXtra.cz/Tomáš Martínek
+ Dalších 27 fotografií
BIZÁR

Bizarní premiéra filmu Gump - jsme dvojka se neobešla bez slavných osobností a jejich nezvyklých zvířat, jak zaznamenala redakce eXtra.cz. Na červeném koberci se kromě hvězdných tváří objevil nejen hlavní psí protagonista, ale i prase se Štěpánem Kozubem či kohout v doprovodu Olgy Lounové.

Slavnostní premiéra snímku Gump - jsme dvojka se neobešla bez zvířecích hostů na červeném koberci. Film vypráví příběh psa Gumpa, který prožívá různá dobrodružství. Na akci se toho událo také mnoho dobrodružného a o bizarní momenty nebyla nouze.


Režisér filmu František Antonín Brabec vzal - krom ženy a dcery - na premiéru i svého psa. Jeho zvířecí miláček nemá funkční zadní nohy, a k tomu, aby se mohl pohybovat, mu pomáhají kolečka.

Lounová měla kohouta

Herečka a zpěvačka Olga Lounová zase zazářila před blesky fotoaparátů s poněkud nezvyklým mazlíčkem, a to s živým kohoutem v náručí. Její bílé šaty tak získaly nečekaný doplněk a všichni si hned vzpomněli na jejího kolegu z filmu Tacho a kamaráda Daniela Landu, jenž dorazil coby Kouzelník Žito s kohoutem na Slavíky v roce 2012.

Doporučený rozhovor s herečkou a zpěvačkou Olgou Lounovou:

Naopak Štěpán Kozub, který ve filmu ztvárnil záporáka, jenž se snaží uškodit hlavnímu hrdinovi, se blýskl na červeném koberci s prasetem připnutým na vodítku. Herec tak zajistil velmi nevídanou podívanou v centru Prahy, jak zaregistrovala redakce eXtra.cz.

Samozřejmě nesměl chybět pejsek, jehož jsme mohli vidět ve filmu jako Gumpa. Ten byl všemi herci vnímán jako kolega, který se přišel podívat na svůj herecký výkon.

Premiéra filmu Gump - jsme dvojka tak zaujala nejen herci, ale i zvířectvem, které se na slavnostní události objevilo.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy