Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Detaily zranění Gábora Borárose: Proč musel odstoupit ze Survivoru?

Gábor nejednou předvedl, že umí trestat.
Zdroj: Se svolením Gábora Borárose
+ Dalších 7 fotografií
Survivor

Byl považovaný za nejsilnějšího hráče z celého Survivoru, přesto odstoupil ze hry. Pro Gábora Borárose to nebylo vůbec jednoduché rozhodnutí. Podle informací eXtra.cz ale neměl příliš na výběr. Obávaný MMA zápasník si totiž v Dominikánské republice měl velmi nešťastně zranit koleno a v ohrožení není jenom jeho zdraví, ale celá sportovní kariéra. Bude muset po návratu na Slovensko pod kudlu? 

Do všech výzev šel po hlavě a zdálo se, že je nezničitelný. Gábor Boráros (29) předvedl, proč je v oktagonu považovaný za velmi nebezpečného soupeře. Strachu se totiž rád dívá z bezprostřední blízkosti do očí a ještě se mu vysmívá. Za zmínku stojí parakotouly, kterými se blýskl během některých soutěží, až se televizním divákům musel zatajovat dech.

S tím je ale nyní konec. Gábor v Survivoru ukázal, že není jenom vygumovaný zápasník, ale předvedl i svou lidskou tvář a získal tisíce nových příznivců, ale hlavně nové přátele z řad soutěžících, kteří se s ním dělili o svůj příděl jídla, aby měl dostatek síly do dalších bojů.

Zranil si koleno

To ale, zdá se, nestačilo. Podle informací eXtra.cz si totiž měl Gábor velmi nešťastně zranit koleno. Informaci o jeho odstoupení přinesl jako první Expres.cz. Ačkoli chtěl i přes bolest v soutěži pokračovat, nakonec dal na rady lékařů a vzdal to. To alespoň tvrdí náš zdroj. “Přesně nevím, co s tím kolenem má. Nejde ale o nic zanedbatelného. Gábor jako zápasník musí na své zdraví více dbát a dokonce existovalo podezření, že kdyby v soutěži pokračoval, mohlo by se to podepsat na jeho kariéře zápasníka,” říká náš dobře informovaný zdroj z MMA prostředí s tím, že se aktuálně řeší jeho urychlený návrat do vlasti.

“Na Slovensku bude muset podstoupit hned několik vyšetření a až pak se uvidí, jak vážné to je. Ve hře je i operace kolene, ale to až v krajním případě,” dodal náš zdroj.

Bude v ohrožení jeho květnový zápas s Jakubem Štáfkem? Fanoušci Oktagonu nyní se zaťatým dechem doufají, že ne. A hlavně Gáborovi, který se konečně snad pořádně nají, přejí rychlou rekonvalescenci.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy