Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Detaily zasnoubení Aleny Šeredové: Italský miliardář se přísně držel tradičních pravidel

Alena Šeredová vypadá senzačně.
Zdroj: S povolením Aleny Šeredové
+ Dalších 5 fotografií
zásnuby

Úspěšná česká modelka, která již řadu let žije v Itálii, Alena Šeredová (44), se po osmi letech od rozchodu se svým exmanželem fotbalistou Gianluigim Buffonem (44) bude opět vdávat. O ruku ji požádal její partner, miliardář Alessandro Nasi (48). Vnadná tmavovláska prozradila redakci eXtra.cz podrobnosti, které romantickým zásnubám předcházely.  

Řekla "ano"

Krásná maminka dvou kluků a jedné holčičky, modelka Alena Šeredová, vypustila prostřednictvím svého Instagramu do světa radostnou novinu. Svým fanouškům se pochlubila, že do roka a do dne řekne ano svému partnerovi a otci jejich společné dcery Vivienne Charlotte, dědici automobilky Fiat, Alessandru Nasimu (46).

Fešný miliardář požádal ženu svého života o ruku na řeckém ostrově Mykonos, kam vyrazili společně s dětmi na rodinnou dovolenou. Šťastná Alena ten den ihned sdílela v příspěvku na sociálních sítích společnou fotografii, ke které jen krátce připsala: "Řekla jsem ano!"

Dodržel tradici

Redakci eXtra.cz se podařilo zjistit, co zásnubám předcházelo a jaké kroky musel její budoucí manžel podniknout, než se odvážil pokleknout před svou životní láskou a navléknout jí zásnubní prsten. "Ano, je to tak. Partner mě požádal o ruku a já jsem řekla ano," potvrdila Šeredová zásnuby s Nasim a záhy doplnila, že se její ženich rozhodl držet tradic.

"Ještě před tím požádal o mou ruku mého tatínka. Všichni z toho máme velkou radost," napsala bývalá 1. vicemiss České republiky roku 1998 a dodala, že to pro ni bylo velké překvapení a vůbec nečekala, co měl její partner za lubem.

Jestli svatba proběhne do roka a do dne, jak je zvykem, a jakou veselku by si novopečení snoubenci přáli, Šeredová zatím neprozradila. Podle toho, jak Alena po boku Alessandra stále září štěstím, se zdá, že po nevydařeném manželství s italským fotbalistou Gigim Buffonem by to konečně mohl být ten pravý.

Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy