Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Detaily smrti fotografa hvězd Petra Mráčka: Zabila ho embolie, říká přítel. Oživoval ho marně

Petr Mráček byl dvorní fotograf Lucie Vondráčkové.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 6 fotografií
Příčina smrti

Zpěvačka Lucie Vondráčková (43), režisér Zdeněk Troška (70), zpěvák Petr Kotvald (64) a další byli v šoku z náhlé smrti známého fotografa Petra Mráčka (†56). Podle informací webu Blesk si šel večer lehnout a ráno už se neprobudil. Záchranáři hovoří o embolii.

O víkendu mluvil fotograf hvězd Petr Mráček o tom, že je nachlazený a musí se dát co nejdříve do kupy. To už ale nestihl. Další ráno se totiž neprobudil.

„Ano, byl nastydlý. Když jsem v neděli večer odcházel do práce, řekl mi, že si jde lehnout. Ráno jsem se vrátil a našel ho bezvládného v posteli,“ prozradil pro Blesk přítel fotografa Lukáš Krajčo (30). „Sám jsem se ho pokoušel oživovat, ale bylo to marné. Podle prvních informací od záchranky se nejspíš jednalo o embolii, ale ještě bude nařízena pitva,“ upřesnil Krajčo.

Zdrcená Vondráčková

Lukáš Krajčo následně musel smutnou novinku zavolat jeho blízkým a kamarádům. Mezi těmi, kterým smrt Mráčka oznámil, byla zpěvačka Lucie Vondráčková. „Odmítala tomu uvěřit. Nechápe, jak je možné, že se něco takového stalo. Pár hodin před tím spolu mluvili a ani jeden netušili, že je to naposledy,“ popsal dále Krajčo pro již zmíněný web.

„Promiňte, celá naše rodina je v šoku. Nemůžu o tom vůbec mluvit,“ řekla redakci eXtra.cz zdrcená Lucie Vondráčková. Petr Mráček byl jejím blízkým člověkem a dvorním fotografem, se kterým spolupracovala dlouhá léta. Ačkoli si zpěvačka a herečka k tělu pustí málokoho, s přibývajícími roky si s Mráčkem vybudovali vzájemnou důvěru.

Smrt oblíbeného fotografa zarmoutila i mnohé další hvězdy, které s ním dlouhodobě spolupracovaly, například herečku Simonu Stašovou, zpěváka Petra Kotvalda, režiséra Zdeňka Trošku či muzikálovou zpěvačku Natálii Grossovou.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy