Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Detaily oslavy narozenin Leoše Mareše: Nejkrásnější dárek a Moniky štíhlé nožky

Monika Marešová předvedla štíhlé nožky.
Zdroj: Se souhlasem Leoš Mareš
+ Další 2 fotografie
narozeniny

Moderátor Leoš Mareš oslavil 46. narozeniny po boku své rodiny, která se rozrostla o rozkošnou dceru Alex. Mareš se na svém Instagramu pochlubil několika momenty z oslavy, na které nechyběly dojemné vzpomínky v podobě snímků, ale i diskotéka. Fanoušky pak zaujala i Monika Marešová (41), která si oblékla kalhoty s hadím vzorem, ve kterých vynikla její štíhlá postava. 

Po skandálu s lektorem, který po školách roznášel nechutné lži o Leoši Marešovi a tvrdil, že nikdy nechtěl dceru Alex, se oblíbený moderátor ponořil na Instagramu do oslavy svých 46. narozenin a fanouškům nechal přes pár snímků nahlédnout i do víru soukromé párty.

Nejkrásnější dárek už Mareš dostal

Podle snímků se oslava nesla v klidném duchu, avšak je těžké hádat, zda ten pravý večírek nevypukl až v pozdních hodinách. Jeden snímek poukázal i na parket, kde se zřejmě odehrála diskotéka. Je znát, že Leoš už letos ten nejkrásnější dárek dostal, a to 10. března, kdy přivítal na světě svou dceru Alex, kterou střeží jako poklad. To je vidět i ze snímků z oslavy, kde ji moderátor vozil v kočárku a kolébal v bezpečí své náruče.

Monika ukázala štíhlé nohy

Fanoušci se pod snímky vrhli zejména do gratulací, ti pozornější se nemohli vynadívat nejen na Leoše s dcerou, ale také na Moniku Marešovou, která nechala pod volným kabátem vyniknout své štíhlé nohy, které podtrhla upnutými kalhotami v hadím vzoru.

"Všechno nejlepší. Ty hubené nohy Moniky v těch kalhotách, no páni," uvedla jedna z fanynek, se kterou se mnozí shodují. Je znát, že i Leoš Mareš jako čerstvý trojnásobný tatínek jako by nabral druhý dech, a mnoho fanoušků mu dokonce píše, že mu otcovství ubralo několik let.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy