Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Detaily kontroverzního vztahu Toma Cruise: Herec chodí s bývalkou ruského oligarchy, sbalil ji na čajovém dýchánku

Tom Cruise a jeho nová partnerka.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
+ Dalších 6 fotografií
Nová přítelkyně

Americký herec Tom Cruise (61) je zadaný. Randí s ruskou prominentkou a bývalkou oligarchy Dimitrije Cvetkova (43) Elsinou Khayrovovou (36). Podle informací webu Page Six se poznali na čajovém dýchánku, které Cruise pravidelně pořádá ve svém bytě v londýnském Hyde Parku.

Hvězda Mission:Impossible má přítelkyni. Tom Cruise mívá v neděli v Londýně čajové dýchánky. V Londýně se cítí mnohem lépe než v Los Angeles. Má komorníky, domácí koláče a vše je velmi britské,“ uvedl zdroj podle webu Page Six.

A právě na jednom takovém dýchánku se seznámil s ruskou prominentkou Elsinou Khayrovovou. Veřejnost je poprvé mohla společně spatřit na začátku prosince na náměstí Grosvenor Square, kde spolu strávili většinu noci tančením‘na tanečním parketu. Čajové dýchánky jsou elitní a přísně tajnou záležitostí. Spekuluje se, že se na ně mohou dostavit například princ William s Kate. Každý člověk, který na večírek dorazí, musí podepsat smlouvu o mlčenlivosti.

Exmanželka ruského oligarchy

Elsina Khayrovova je bývalá manželka ruského oligarchy Dimitrije Cvetkova, který zbohatl na těžbě uhlí a diamantů. Právě on nedávno deníku Daily Mail řekl, že ho jejich rozvod stál 4,3 miliardy korun. A během jejich jedenáctiletého manželství utratila 297 milionů korun za oblečení a 29 milionů korun za kabelky.

„Ve všech ohledech má Jelsina drahý vkus. Tom musí mít oči i peněženku otevřené dokořán,“ vzkázal Cvetkov Cruisovi skrze Daily Mail. Ani Jelsina však nepochází z chudých poměrů, měla se narodit do rodiny politika spřízněného s ruským prezidentem Vladimirem Putinem.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy