Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Detaily italské svatby Brzobohatého a Písařovicové: Rozepře ohledně toho, kdo oblékne svatební šaty

Krásný pár, který se nedávno zasnoubil.
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
Detaily

Hudebník Ondřej Brzobohatý (40) a jeho vyvolená moderátorka Daniela Písařovicová (44) šokovali krásnou novinkou. V pátek se totiž vzali, ovšem ne jen tak na ledajakém místě. ANO si řekli blízko jezera Lago di Garda v Itálii, kam za nimi přijel jen úzký okruh rodiny a přátel, jak informoval Blesk.

„Z dlouho plánované dovolené v Itálii se postupem měsíců po zvážení pro a proti vyklubala naše svatba s Danielou. Zjistili jsme, že evidentně nejsme první Češi, které to napadlo, a dnes můžeme konstatovat, že to bylo po všech stránkách dobré rozhodnutí. Původní dovolenkovou sestavu jsme zkrátka jen rozšířili o nejbližší rodinu a přátele,“ prozradil pro Blesk nadšený hudebník Ondřej Brzobohatý.

Za ženu si vzal moderátorku Danielu Písařovicovou, kterou požádal o ruku letos v květnu na Maledivách, jak o tom tehdy psal Blesk. Písařovicová mu byla oporou během mediálně hodně sledovaného rozvodu s Taťánou Kuchařovou (35).

Hostina ve stylu Itálie

Na nečekané veselce se objevila asi dvacítka hostů z okruhu rodiny a přátel. Vše probíhalo v ryze italském duchu. V Itálii máte jednu velkou výhodu: i když jen poslepu zabodnete prst do jídelního lístku, nikdy se nezklamete, protože jídlo je pro Italy svatý grál. I proto byla hostina jedním z vrcholů dne. Knedlíčkovku a svíčkovou nahradilo risotto a těstoviny rozmanitých chutí,“ popsal dále hrdý novomanžel.

Místo klasických tradic zvolili svatebčané volnou zábavu, k níž hrála hudba. „S velkou nadsázkou a humorem lze tvrdit, že Daniela, podle jejích slov, na svatbu spěchala do doby, dokud jí to stále známky gravitace v obličeji dovolí, a já se chtěl zkrátka oženit, protože mě nebaví být rozvedený, což s sebou nese cejch někoho, kdo prohrál. Dnes můžeme s klidem v srdci nahlas říci, že Daniela to jako krásná nevěsta stihla a já se cítím jako vítěz,“ nechal se s humorem slyšet Brzobohatý, který si novomanželku nemůže vynachválit.

Kdo oblékne šaty?

Brzobohatý také pro již zmíněný web přiznal, že jedna z největších diskuzí se týkala svatebních šatů. S Písařovicovou si totiž střihli o to, kdo z nich nakonec bude mít svatební šaty. Jednalo se samozřejmě o humor, protože teprve nedávno vyšla najevo jeho záliba v Draq Queen (to je většinou muž, který svým oblečením a chováním karikuje ženu, a to pro zábavu nebo s uměleckým cílem, pozn. red.)

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy