Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Děsivé detaily vraždy Victorie Velvet: Manžel ji zabil po hádce před zraky jejich tří dětí

Victoria Velvet s dcerou Anabelou.
Zdroj: Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 16 fotografií
Detaily

V turecké Ankaře došlo k hrůzné tragédii. V pouhých čtyřiceti letech byla v jedné z tamních vil zavražděna zpěvačka s českými kořeny Victoria. Zabít ji měl podle tureckého deníku Hurriyet její o čtrnáct let starší manžel David Thomas Blyth (†53), přičemž jejich tři společné děti hororu přihlížely. Muž se následně zastřelil.

Česká zpěvačka Victoria je po smrti. V pouhých čtyřiceti letech ji zabil její vlastní manžel David Thomas Blyth ve vile, kterou společně sdíleli v turecké Ankaře. K vraždě došlo v noci na 11. června, kdy se podle informací tureckého deníku Hurriyet dvojice velmi pohádala a následně došlo k tragédii. David Thomas Blyth svou ženu Victorii zabil a poté spáchal sebevraždu zastřelením.

V době tragédie byly navíc v domě také jejich tři společné děti, přičemž nejstaršímu synovi Davidovi je teprve čtrnáct let, jak napsal web Patronlar Dunyasi. Manželé měli ještě dceru Annabelle (10) a nejmladšího syna Zacharyho, který se narodil v roce 2020. Děti byly po tragédii předány do péče Victoriiným příbuzným. David dle tureckých webů uvedl, že hádka začala „kvůli Victoriiným zprávám v mobilu a poté se vyostřila“.


Smrt potvrdilo ministerstvo

Victorie se s dětmi přestěhovala do Turecka v roce 2019. Její manžel nejdříve pracoval v různých částech světa, nakonec v ten samý rok ale zakotvil právě v Turecku, kam za ním manželka s ratolestmi přijela. David Thomas Blyth vlastnil mezinárodní společnost zabývající se těžbou ropy. Těla dvojice jsou stále v Ankaře, kde probíhá pitva. Vyšetřování celé tragédie je také stále v procesu.

Smrt zpěvačky potvrdil redakci eXtra.cz tiskový mluvčí ministerstva zahraničních věcí Daniel Drake. „Můžeme potvrdit, že v Turecku zemřela násilnou smrtí česká občanka. Náš zastupitelský úřad je v kontaktu s rodinou a poskytuje konzulární asistenci. S ohledem na pozůstalé nebudeme poskytovat další informace, uvedl.

Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy