Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Děsivá smrt snoubence (†23) mrtvé influencerky (†22): Střelil se do hlavy, jeho tělo sežrali krokodýli

Případ mrtvé influencerky Gabby Petito.
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Další 3 fotografie
Sebevražda

Případ mrtvé influencerky Gabrielle „Gabby” Petito (†22) je v Americe stále velmi ožehavé téma. Policie sice uvedla, že za její smrtí zřejmě stojí její snoubenec Brian Laundrie (†23), ale stoprocentně si to už nemůže ověřit. Brianovo tělo bylo nalezeno o pár týdnů později v jedné z přírodních rezervací na Floridě a podle soudních lékařů se sám zastřelil. Jeho ostatky měli následně částečně sežrat aligátoři, jak informoval Daily Star.

Je to případ jako z hororu. Snoubenci Gabrielle Petito a Brian Laundrie si na začátku července společně vyrazili na cestu po Americe v přestavěné dodávce. Cesta trvala několik měsíců. Postupem času se u páru začaly objevovat neshody, které vedly k častým hádkám.

Tělo Gabby Petito bylo nalezeno 19. září v západním Wyomingu a pitva prokázala, že byla uškrcena. Brian se mezitím 1. září vrátil do domu svých rodičů na Floridu bez Gabby. To bylo velmi zvláštní, protože Brian nikdy nebyl bez své přítelkyně. Když ho policie kontaktovala, odmítl s nimi spolupracovat. Místo toho si 13. září sbalil batoh a doma uvedl, že míří do nedaleké přírodní rezervace. Od té doby ho nikdo neviděl a policie po něm usilovně pátrala v přírodních rezervacích, parcích i jiných městech.

Mrtvolu sežrali aligátoři

Tělo Briana bylo nalezeno až po šesti týdnech v parku Myakkahatchee Creek na Floridě 20. října. U jeho těla byl nalezen batoh a poznámkový blok. Příčinou úmrtí byla střelná rána do hlavy. Mrtvolu sice částečně sežrali aligátoři a divoká prasata, soudní lékaři přesto dokázali podle zubních záznamů určit, že se jedná o Briana, jak informoval Daily Star.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy