Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na úterý: Váhy budou litovat minulosti, Štírům pomohou kolegové

Horoskop na dnešní den úterý 19. října: Váhy budou litovat minulosti
Zdroj: Pixabay.com
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Podívejte se, co si pro vás hvězdy připravily na úterý 19. 10. 2021. Bude to úspěšný den, nebo vás naopak čeká samá starost? Zjistěte to hned!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nenechte se rozhodit tím, že jste si dali velké cíle. Jste schopni je zvládnout, chce to jen lepší organizaci času. Vypadá to však, že se ve vašem životě začíná vše usazovat na to správné místo. V galerii máte tip!

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Pokud začnete dříve vstávat, možná to pro vás bude daleko lepší cesta. Pracovat dlouho do noci vás okrádá o společně strávený čas s partnerem, který potřebujete pro odpočinek. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Nepodceňujte své zdraví a návštěvy lékaře! Myslíte na ostatní více než na sebe, to by se vám však mohlo krutě vymstít. Pozorujte dnes své tělesné projevy. V galerii najdete, co vás dnes potěší.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Využijte svůj čas na maximum a přestaňte ztrácet čas zbytečnostmi. Život je krátký na to, abyste se neustále trápili a hledali důvody, proč něco nejde. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Máte velkou šanci, aby se vám vyplnilo, o čem už dlouho sníte. Důležité je, zda dnes odmítnete plánované setkání či nikoliv. Buďte připraveni zabojovat o své místo na slunci! V galerii najdete, na co si dát dnes pozor.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Život se může změnit z minuty na minutu. Není potřeba se obávat, že by věci nedopadly. Věřte si a doufejte v nejlepší možný výsledek! V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Neočekávejte dnes zázraky, dít se opravdu nebudou. Naopak je třeba se zastavit a rozmyslet si kroky, které chcete udělat. V partnerském vztahu se vám ale bude dařit, tam se není čeho bát. V galerii najdete, co vám dnes udělá radost.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Ráno to nebude vypadat na úspěšný den, odpoledne se vše změní. Důležitá pro vás bude obchodní schůzka, na které dojde k velkému posunu ve vaší kariéře. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dojde vám, že není potřeba litovat minulosti. Vše se stalo z nějakého důvodu a posunulo vás to tam, kde momentálně jste. Dejte si však dnes pozor na ledviny! V galerii najdete, čeho se dnes vyvarovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Důležití pro vás dnes budou kolegové. Pomohou vám v náročném úkolu, na kterém závisí váš budoucí posun ve firmě. V partnerském vztahu buďte opatrní, jinak vás večerní hádka nemine. V galerii najdete úterní tip.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Konečně se vše vyřeší a vše z vás spadne. Investujte dnes do své budoucnosti a zkuste se otevřít možnostem. Důležitá pro vás dnes bude hlavně rodina. V galerii najdete, co vás dnes překvapí.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dnes vás bude lákat vůně dálek! Podzimní dovolená tak bude více než aktuální. Zkuste se podívat na výhodné nabídky a naplánujte si pořádný odpočinek. V galerii najdete, co vám dnes udělá radost.

Pokud chcete vědět více, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy