Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na úterý: Štíři si pořídí nové zvíře, Panny budou lidem kolem sebe křivdit

Čím si ničíte vztah?
Zdroj: pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Přinášíme vám horoskop na první červnový den! Nejen že nás dnes čeká Mezinárodní den dětí, ale v horoskopu najdete i mnoho upozornění na jednotlivé povahové rysy. Co vás dnes čeká a nemine?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Konečně se vše začíná otáčet k dobrému! Přichází k vám jedna nabídka za druhou a vaše tíživá finanční situace se úplně otočí. Čekají vás skvělé věci. V galerii najdete, na co se můžete dnes těšit.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Měli byste si doma všichni více pomáhat. Jedině tak docílíte, že budete spokojení a členové vaší rodiny vám nebudou lézt na nervy. Už je toho moc na všechny, ale vy máte opravdu namále. V galerii najdete, čeho se dnes vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Dejte si dnes pozor na nevěru, partner by k vám nemusel být upřímný. V poslední době to mezi vámi moc neklape a jeho myšlenky utíkají k někomu, s kým se každý den několik hodin nehádá. V galerii najdete váš dnešní tip.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Pozor na oblast lásky! S největší pravděpodobností váš čekají dnes starosti, dojde k velké neshodě. Důvodem bude, že neumíte mluvit na rovinu a necháváte si své rozčílení pro sebe. V galerii najdete, čeho se dnes vyvarovat.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Nezanedbávejte své psychické zdraví a trénujte svůj mozek. Můžete k tomu využít společenské hry, čtení knížek nebo cokoliv vás napadne. Neustrňte jen u koukání na televizi. V galerii najdete, co vás dnes potěší.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pokud jste se s někým v minulých dnech pohádali, konečně se vše uklidní. I doma bude atmosféra konečně jinde než na bodu mrazu a celkově bude dnešek příjemnější než dny předchozí. V galerii najdete, na co si dnes dát pozor.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Dnes budete v práci za hvězdy! Udržte však svůj pracovní život na pracovišti a netahejte si domů stres z práce. Naopak si večer udělejte čas a vyrazte na krásnou procházku. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Zavčas si uvědomte, pokud někomu křivdíte. Občas nevnímáte i názor někoho dalšího, přitom může být pro vás přínosný. Možnosti jsou neomezené, dobrá diskuse může prospět i vám. V galerii najdete tip na úterý.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Naplánujte si letní dovolenou! Už vám dochází síly a melete z posledního? Potřebujete se mít na co těšit. Udržte si svůj optimismus, který je vám vlastní, a vše dopadne dobře. V galerii najdete, čeho se dnes vyvarovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pokud po vás dnes děti budou žádat domů zvíře, zřejmě to okamžitě zakážete. Zkuste nad tím však uvažovat, nebylo by to přeci jen dobré? Mohlo by vás to stmelit jako tým, když budete mít společný zájem. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Užijte si dnes příjemně strávený večer s rodinou a prožijte si ten pocit, který potřebujete. Pocit, že se těšíte na vše, co přichází a bude to jen dobré. Vy víte, že bude. Nepochybujte. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dnes budete mít plnou hlavu myšlenek, které těžko ukočírujete. Mohla by k vám ale přijít příležitost, která otočí vše vzhůru nohama. Buďte jí dostatečně otevření. V galerii najdete, co vás dnes potěší.

Pokud chcete vědět více, přečtete si týdenní horoskop ➔

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy