Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na úterý: Lvi si vylepší vztahy s rodinným příslušníkem, Kozorohy zaskočí netaktní poznámky okolí

Horoskop na dnešní den úterý 16. listopadu: Lvi si vylepší vztahy s rodinným příslušníkem
Zdroj: pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Co si hvězdy pro jednotlivá znamení přichystaly na úterý 16. 11. 2021? Nenechte si ujít další denní horoskop, ve kterém se dozvíte, co vás dnes čeká a nemine.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nenechte se strhnout špatnou náladou v práci a udržte si svou dobrou náladu. Lidi kolem vás strhnete svým nadšením, a nakonec i jejich den dopadne úplně jinak. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Neváhejte se dnes soustředit primárně na sebe a svoje potřeby. Nerozdávejte se ostatním více, než můžete. Uvědomte si své hranice a dodržujte je. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

V partnerském vztahu vás potká konflikt. Pokud si neuvědomíte, že komunikace je vždy o dvou stranách, nevyřešíte nic. Výčitky ničemu nepomůžou. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Zdá se, že dnes budete řešit dozvuky minulosti. Pokud jste za sebou nechali člověka, kterému jste v minulosti opravdu ublížili, karma udělá své. V galerii najdete, co vás naopak potěší.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Přijměte dnes pozvání na kulturní akci nebo si nechte poradit dobrou knihu. Potřebujete utéct od všedních starostí a chvilku se ponořit do jiného příběhu. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pokud dnes poprosíte partnera o pomoc, můžete si být jistí, že vám vyhoví. Už dlouho čeká, až i jemu dáte prostor ukázat, že umí věci zařídit a necháte mu trochu samostatnosti. V galerii najdete úterní tip.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Budete se divit, jak si dnes vylepšíte vztahy s rodinným příslušníkem, se kterým dlouhodobě bojujete. Konečně se vám uleví a budete mít skvělou náladu. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Vašemu znamení dnes hvězdy opravdu nepřejí. Ačkoliv se vážně snažíte, dnes nebudete mít úspěšný den. Nebojte se. Zítra bude lépe. V galerii najdete, na co si dnes dát pozor.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dnes vás někdo v okolí zahrne informacemi, o které vůbec nestojí. Ať už se snaží, abyste vyposlechli jeho starosti anebo chce, abyste také někoho pomlouvali, stůjte si za tím. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

V práci dnes zažijete velký úspěch! To neujde vašemu nadřízenému, se kterým tak budete moci diskutovat o možném povýšení. Pečlivě však přemýšlejte, jestli vám to stojí za vynaložený čas. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Přijměte dnes pozvání na schůzku s protějškem, po kterém dlouho toužíte! Jako z nenadání vám nabídne, abyste se v následujících dnech sešli. V galerii najdete, co dalšího vás dnes překvapí.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pokud bude mít vůči vám dnes někdo netaktní poznámky, rychle ho odpálkujte. Zachovejte si svou hrdost a nenechte druhé, aby vás soudili. V galerii najdete, co vás dnes potěší.

Pokud chcete vědět více, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy