Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na úterý: Blíženci ještě pořád nemají vyhráno, Panny může zradit nejbližší člověk

žena, horoskop, podzim
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Duben nenechává kámen na kameni! Čekají nás velké změny, které povedou k nastavení nových směrů, přijetí velkých výzev a také přehodnocení našich pracovních návyků. Už víte, co si pro vás hvězdy přichystaly na úterý 5. 4. 2022?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V úterý vás čeká důležitá schůzka, která dopadne nad vaše očekávání. Cokoliv máte připraveno, řekněte. Nebude druhá příležitost, jak si vyjednat takhle dobré podmínky. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

V práci si dejte pozor na nesplněné úkoly, které vás dnes možná doženou. Pečlivě zrevidujte své povinnosti a pusťte se i do těch nepříjemných. Časem si poděkujete. V galerii najdete, co vás potěší.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Toužíte po velké lásce, ale nejste ochotni kvůli ní riskovat. Musíte se pustit do věcí, které jste nikdy dřív nedělali, abyste získali něco, co jste nikdy předtím neměli. Tak to zkrátka funguje. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nebojte se přijmout novou pracovní nabídku, která bude vaším splněným snem! Už brzy dostanete zprávu, která bude obsahovat vše, co jste si dlouhodobě vizualizovali. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pokud si myslíte, že už máte vyhráno, ještě vytrvejte. Nějaký čas potrvá, než skutečně dosáhnete výsledku, který je vaším záměrem. Ve svém okolí máte člověka, který vám s tím pomůže. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nehoňte se za něčím, co zkrátka není pro vás. Někdy je dobře si uvědomit, co vše obnáší vaše situace a co můžete udělat pro její zlepšení. Každé řešení však ve skutečnosti řešením není. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Víte, kam chcete směřovat? Pokud jste to pořád neudělali, nepodceňujte tabulku vizí, kde si můžete přehledně sumarizovat své cíle. V partnerském vztahu se dnes bude vyžadovat vaše iniciativa. V galerii najdete váš tip.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dejte si dnes velký pozor, komu můžete důvěřovat. Někdo z vašeho blízkého okolí by mohl čekat na příležitost, až v pracovních vztazích přebere vaše kompetence. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nedávejte se lidem tak lacino… Máte daleko větší hodnotu, než si vůbec myslíte. Zjednejte si doma pořádek a nastavte hranice. Vaše autorita šla teď strmě dolů, je čas s tím něco udělat. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

V otázkách lásky si dejte prostor se svobodně rozhodnout. Nemusíte splnit ničí očekávání, záleží jen na tom, čemu ve svém životě chcete dát přednost a na co se teď upnete. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Soustřeďte se na to, ať jste za svou práci skutečně kvalitně ohodnoceni. Protože když budete dělat neustále další a další úkoly a nic z toho, brzy je přestanete dělat dostatečně kvalitně. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Promluvte si s partnerem, jak vyřešit dlouhodobý konflikt, který u vás doma způsobuje pořádné dusno. Je na čase zavřít dveře a soustředit se na to dobré, co vás čeká. V galerii najdete váš tip na úterý.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy