Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na úterý 3. 10. 2023: Berani se do všeho pletou, Blíženci ztratí trpělivost

Pomluvy můžou pěkně potrápit.
Zdroj: profimedia
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na úterý 3. 10. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop vám radí, že když nebudete souhlasit s některými názory druhých lidí, nechte si pohled na danou věc pro sebe. Nyní není příznivá doba, abyste se pouštěli do konfrontací.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Koukejte si přiznat, že se zrovna moc nehýbete, chtělo by to přidat na sportovních aktivitách, chcete snad dobře vypadat a skvěle se cítit. Pamatujte na své zdraví a popřemýšlejte, jak zlepšit i stravování.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Jestli máte pocit, že vám chybí harmonie a rovnováha v mezilidských vztazích, tak se hlavně držte stranou od problémů ostatních. Pokuste se radši vypořádat s tím, v čem máte vy nemalé rezervy.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop vás nabádá, že pokud máte problémy se soustředěním a udržením pozornosti, tak abyste trochu polevili z nasazeného tempa. Vyrazte někam ven a vyhýbejte se raději důležitým rozhodnutím.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop vás nabádá, abyste neztráceli trpělivost. I když nastanou komplikace, zachovejte klid, s vašimi zkušenostmi vyřešíte jakoukoliv situaci. Usínat budete s dobrým pocitem, že jste to zvládli.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Myslete na to, že nemusí být všechno dokonalé, naučte se radovat i z drobností. Nevytvářejte problémy tam, kde žádné nejsou. Potřebujete přijít na jiné myšlenky, naordinujte si něco, co vás rozptýlí.

 Doporučené video: 3 znamení, která dobře hospodaří s penězi

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Hvězdy vás nabádají, abyste se snažili o větší nadhled nad problémy ostatních lidí. Klidně vyřkněte názor na danou záležitost, ale volte formulaci citlivěji, ať někomu nechtěně neublížíte.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

V tento den se budete muset hodně ovládat, aby nedošlo ke konfliktu s člověkem, který jde dlouhodobě proti všemu, na čem pracujete. Pokuste se zachovat chladnout hlavu, jiná možnost nyní vlastně neexistuje.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hvězdy prozrazují, že budete moci počítat s pomocí od někoho vám obzvlášť blízkého. Pravda je, že jiný přístup k jistým věcem vám přijde více než vhod, abyste se mohli posunout zase někam dále.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Když se vyskytnou rozdílné názory k řešení jisté situace, zaujměte jednoznačný postoj a neměňte ho podle toho, co později řeknou další lidé. Bez domluvy to sice nepůjde, ale buďte zásadoví.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop vás varuje, abyste si dali pozor na podraz od někoho ze známých. Nehraje roli, zda byla ona levárna záměrná, nebo se jí snad dopustil nechtěně, ale určitě nedovolte, aby mu to celé prošlo.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pokud máte nějaké povinnosti, tak půjdou zvládnout hladce. Zato ve vztazích se připravte na komplikace. Pomůže vám, když věci nebudete tolik hrotit, zkuste se nad některé věci raději povznést.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Související články

Další články

Nejnovější kauzy