Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na úterý 23. 1. 2024: Ryby jsou nespokojené a Berani zmatení

Pokud vidíte, že vás kolega má problémy, nabídněte mu pomoc.
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na úterý 23. 1. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Buďte soustředění, někdo totiž čeká na vaši sebemenší chybu. V soukromí vás čeká výměna názorů kvůli penězům, nemusíte hned ustupovat, ale snažte se argumentovat s chladnou hlavou.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop prozrazuje, že vás stálo hodně energie, abyste se dostali tam, kde jste, proto byste si neměli stále něco vymýšlet. Vaše nespokojenost opravdu není namístě, ostatní by to už vnímali jako provokaci.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Cítíte se vnitřně zmatení, potřebujete si ujasnit myšlenky a směr, kam dále vykročit. Nejlepší bude, když si najdete klidné místo, kde budete moci o samotě popřemýšlet, jak naložit s životem.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Pokuste se uspořádat veškeré plány, o nichž jste v poslední době přemýšleli. Uvědomte si, že opravdu všechny zrealizovat nemůžete, proto zbytečně neplýtvejte energií tam, kde to nemá žádný smysl.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop vás nabádá, ať jste o něco upřímnější. Vaše okolí už neví, co si má o vašem uzavřeném chování myslet. Vy máte jasno v tom, co cítíte, tak nemějte obavy dát to najevo i ostatním.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Hvězdy vás nabádají, abyste nedávali tak najevo nesouhlas, když vám někdo nadšeně líčí své zážitky. Zkuste být chápavější, jinak byste mohli někomu dost ublížit. Zůstaňte taktní, ať už si myslíte cokoliv.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop vás nabádá, že pokud máte pocit, že v někomu vadíte, abyste si o tom s dotyčným promluvili. Možná budete překvapeni, že jste se navzájem v mnohém mýlili a nechali se ovlivnit pomluvami.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Jestli jste potěšeni, jak se vám v posledních dnech daří, nemějte obavy dát své nadšení najevo. Vítězná atmosféra jen podpoří i další členy domácnosti a podepíše se na celkovém úspěchu.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Buďte zodpovědní při plnění svých povinností. Čím dříve se do toho dáte, tím lépe. Později už nebudete tolik soustředění. Navíc se připravte, že vás čeká řešení urgentního problému, který nastane.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop prozrazuje, že se nedokážete vyrovnat s tím, co chcete a co ve skutečnosti máte. Udělejte všechno pro to, ať se podobných pocitů zbavíte. Nepřijímejte rozhodně jakoukoliv nabídku.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop vás nabádá, ať jen nesníte s otevřenýma očima, ale začnete v tomto ohledu konat a sny si plnit. Už dávno máte všechno do detailu promyšleno, proto nastal nejvyšší čas něco s tím konečně udělat.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Neměli byste se urážet, když si vám někdo dovolí vytknout chyby, jichž jste se dopustili. Mělo by vás to nakopnout k lepším výkonům a přinutit k zamyšlení, aby se to už příště neopakovalo.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy