Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na úterý 12. 12. 2023: Ryby čekají velké změny, Kozorohy nemine odměna

Denní horoskop na úterý 12. 12. 2023: Ryby čekají velké změny, Kozorohy nemine odměna
Zdroj: Profimedia
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na úterý 12. 12. 2023. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Horoskop vás povzbuzuje, ať se bez obav pustíte i do náročných úkolů. Mohlo by se vám dařit úplně ve všem, na co sáhnete, jen si musíte více věřit. Doma bude panovat dobrá nálada a čeká vás vydařený večer.

Ryby (21. 2. 20. 3.)

Čekají vás velké změny. Zkuste vůči nim nebýt přehnaně skeptičtí, dejte jim šanci. Nevyhýbejte se společenskému životu, nejenže získáte užitečné kontakty, ale dobře se pobavíte.

Beran (21. 3. 20. 4.)

Bude vás stát hodně přemáhání přinutit se do plnění povinností. Připravte si nejprve časový harmonogram a důsledně ho dodržujte. Nemá smysl věci už dále odkládat, protože by vás to stresovalo čím dále více.

Býk (21. 4. 21. 5.)

Jestli budete trpěliví, budete zase o krok blíže k tomu, co jste si předsevzali. Pomůže vám, když věci nebudete tak hrotit. Měli byste se nad některé záležitosti spíš povznést, nezapomínejte na humor.

Blíženci (22. 5. 21. 6.)

Horoskop na tento den prozrazuje, že budete moci počítat s pomocí od někoho blízkého. Uvědomte si, že procházíte důležitým a náročným obdobím, proto se nenechejte rozhodit malichernostmi.

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu, která se vyhýbají bílým plášťům

Rak (22. 6. 22. 7.)

Tento den byste měli všechny povinnosti zvládnout celkem rychle, a tak budete mít dostatek času na aktivity v soukromém životě. Pokud vyrazíte za kulturou, litovat toho jistě nebudete, zábava bude skvělá.

Lev (23. 7. 22. 8.)

Horoskop vás nabádá, abyste nedělali unáhlené závěry. Pokud se vám některé věci nezdají, nechejte si dostatek času na jejich podrobnější prostudování. Nic se nemá uspěchat, tak se tím řiďte.

Panna (23. 8. 22. 9.)

Dopadá na vás únava. Ačkoliv máte značné ambice a toužíte být v centru veškerého dění, neměli byste se přemáhat. Zkuste si naplánovat nějaké relaxační aktivity. Ideální je návštěva sauny či solné jeskyně.

Váhy (23. 9. 23. 10.)

Připravte se na to, že doma bude váznout komunikace. Nesmíte tolik podléhat pocitům, že vám nikdo nerozumí. Vaši blízcí mají svoje starosti, proto jsou možná odtažitější, tak se tím nenechte zaskočit.

Štír (24. 10. 22. 11.)

Horoskop vám říká, ať nemyslíte jen na to, co je třeba udělat. Odpočívejte taky trochu. A nechte vydechnout i své blízké. Tím, že jim naložíte hromadu povinností, pohodovou atmosféru nevytvoříte.

Střelec (23. 11. 21. 12.)

Horoskop vás nabádá, ať se dnes nepředřete. Zkuste raději nějaké relaxační aktivity. Nemáme na mysli úplné lenošení, vyrazte na čerstvý vzduch, věnujte se sportu. Dopřát si můžete i kulturní zážitky.

Kozoroh (22. 12. 20. 1.)

Můžete čekat úspěšný den. Do všeho, na čem jste v poslední době pracovali, jste vložili maximální úsilí, zasloužená odměna vás tak nemine. Večer vyrazte do společnosti, bavit se budete skvěle.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy