Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na středu: Ryby nechají minulost za sebou, Raci řeknou pravdu

denní horoskopy
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Co pro vás hvězdy mají v půlce pracovního týdne? Kdo potřebuje nový diář a koho bude více zajímat letní flirt než organizace času? Podívejte se, co mají hvězdy na středu 3. 8. 2022 právě pro vás!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tento den z vás bude trochu morous. Bohužel to není poprvé, co tak docela nemáte náladu na svého partnera, proto by vás dnes už mohl mít opravdu plné zuby. Bude to chtít trochu komunikace a ústupků. V galerii najdete váš tip.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Co bylo, to bylo. Nechte minulost za sebou a zkuste si rozmyslet, co se svým životem uděláte teď. Jedině jasné plány vám ukážou směr, kterým se teď máte vydat. Ať tomu dodáte trochu řád. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Uvidíte, že nějaká ta známost se na léto jistě najde! Máte roupy a koukáte po někom, kdo vás konečně vrátí zpátky do sedla a ukáže vám, jak může být léto žhavé. Dnes máte šanci, že někoho takového potkáte! V galerii najdete, na co si dát pozor.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Chce to lepší organizovanost, takhle to vážně dál nejde. Pořiďte si nový diář, zkuste si věci plánovat nebo jen dělat to-do-listy. Pokud budete takhle pořád na něco zapomínat, přijdete brzy i o práci. V galerii najdete, na co se zaměřit.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Chvalte druhé, když máte za co, ať se i vy v budoucnu dočkáte podpory od nich. Co dáte, to dostanete, základní pravidlo karmy… V práci si dejte pozor na nepřejícné kolegy, kteří by vám mohli házet klacky pod nohy. V galerii najdete váš tip.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Řekněte pravdu, ať můžete mít čisté svědomí. Nemá cenu stavět se na stranu toho, kdo lže ostatním. Víte, jak snadno by takový člověk nakonec zalhal vám? Mějte své zásady. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Je třeba si to s partnerem říci na rovinu, ať už co se peněz týká, případně jiných domněnek. Nic se nevyřeší, pokud o tom budete drbat s kamarádkami nad skleničkou vína. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nechte se vést vaší intuicí a uvidíte, že ta vám lhát rozhodně nebude. Pokud cítíte, že máte ještě počkat, udělejte to. Pokud naopak víte, že teď je správný moment, běžte do toho. V galerii najdete, co vás potěší.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Je čas začít se pořádně snažit! Odstraňte vše, co vám odvádí pozornost, a dejte vašemu životu trochu řád. Hurá do práce. Jedině ta vám přinese peníze, které teď potřebujete pro splnění snů. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Vypadá to, že si partner myslí, že trochu přeháníte. Vaším úkolem je si uvědomit, jestli tentokrát nemá přece jen pravdu, anebo vám křivdí, jako už tolikrát. Komunikace mezi vámi zkrátka vázne. V galerii najdete, na co se zaměřit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Splňte to, co jste slíbili, a nedovolte druhým, aby vám do toho neustále mluvili. Jste dospělí, a tak dobře uvažte, jak si nastavujete své hranice a jak si vážíte sami sebe. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Až příliš se zabýváte hloupostmi a pak vám nezbývá čas na povinnosti, které musíte splnit. To, že každý den nestíháte, plyne z vašeho špatného time managementu. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy