Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na středu: Raci mají své sny na dosah, Lvy čeká doma dusno

žena, zima, Vánoce
Zdroj: Pixabay.com
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

S prvním prosincem přichází i naděje, smíření a větší klid v duši. Každoročně totiž znamení zvěrokruhu v tomto období začínají rekapitulovat uplynulý rok a snaží se ještě o změnu na poslední chvíli. Komu se to podaří a u koho je to předem ztracené? Horoskop na středu 1. 12. 2021 je tu!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vše, co jste chtěli do konce roku vyřešit, se na vás teď řítí jako lavina. Musíte konečně zabrat a ujasnit si, co v životě chcete. Pokud se nechcete ztratit v těch všech úkolech, které jste si pro sebe přichystali. Váš tip najdete v galerii.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nikdo vám nevidí do hlavy, vaše rozhodnutí jsou volba. Nebojte se projevit svůj názor a v práci ještě ke konci roku dotáhnout projekt do konce. Vy to zvládnete! V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Beranům hvězdy přejí, nebojte se dnes riskovat. Zajděte si na podvečerní procházku do přírody nebo zkrátka jen doma začněte s vánoční výzdobou. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Je nejvyšší čas začít se starat o vaše zdraví. Nečekejte s rozhodnutím, že zhubnete, na příští rok. Měli byste se poradit s odborníkem, jak vhodně upravit jídelníček. V galerii najdete, co vás dnes potěší.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Váš nadřízený moc dobře vidí, že svou práci děláte dobře. Ale! Zkuste občas své úspěchy připomenout, ať je v práci neberou jako samozřejmost. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Vaše sny jsou na dosah, teď to nevzdávejte. Opravdu to dopadne dobře, jen už pomalu ztrácíte víru, protože ten proces je na vás dlouhý. Dobré věci však často přicházejí postupně. V galerii najdete váš tip.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

V rodinných vztazích dnes bude trochu dusno, zřejmě máte mnoho nedořešeného. Nesnažte se být rozhodčím pro všechny, akorát se to obrátí proti vám. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Doma byste měli trochu protřídit nashromážděné věci. Nakonec vždy zjistíte, že toho až tolik nepotřebujete a nepořádek kolem vás akorát ničí vaši psychickou pohodu. V galerii najdete, co vám udělá radost.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nenechte se dnes přemoci podzimními chmurami, které na vás útočí ze všech stran. Skoro to vypadá, že už toho máte dost a toužíte po teple. Co takhle zajít do solné jeskyně či sauny? V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Cokoliv dnes uděláte, vás ovlivní do budoucna. Nesnažte se však věci měnit násilím, naopak bude namístě volný průběh a trocha rozvahy. V galerii najdete, co vám v této situaci pomůže.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Dnes byste měli myslet více na ostatní a jejich potřeby než na sebe. Dlouhodobě jste soustředění jen na sebe a ostatní to začínají vnímat velmi negativně. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Vaše současné přesvědčení vám nedovoluje vystoupit ze své komfortní zóny a dělat vážná rozhodnutí. Dokonce to vypadá, že nějaký čas se z místa vůbec nepohnete. V galerii najdete, co vám dnes udělá radost.

Pokud chcete vědět více, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy