Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na středu: Blížence čeká nová příležitost, Lev musí prokázat odvahu

Horoskop na dnešní den středa 19. května: Blížence čeká nová příležitost
Zdroj: Unsplash
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Přinášíme vám horoskop na středu 19. 5. 2021. Připravte se na skvělou energii, která k nám přichází s nadcházejícím obdobím Blíženci. Už víte, co čeká dnes právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Připravte se, že budete mít opravdu hodně práce, kterou potřebujete zvládnout. Naložili jste si toho dost, ale v budoucnu to přinese ovoce. Jen vytrvejte. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy přichystaly.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby, dejte si dnes pozor na to, co komu říkáte. Mohlo by se vám to krutě vymstít, někdo totiž neudrží jazyk za zuby. Vpusťte si do života jen dobrou energii a tu negativní nechte za sebou. V galerii najdete dnešní tip.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Zkuste více dbát na odpočinek a zařaďte ho na svůj denní rozvrh. Poslední dobou úplně zapomínáte své tělo regenerovat. Pokud budete dostatečně vědomí, pocítíte na něm, že už není v úplně nejlepší kondici. Na co se dnes těšit, najdete v galerii.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Buďte bdělí! Někdo se vás snaží podvést. Máte dnes velkou šanci takového člověka odhalit a zamezit škodám, které by mohl napáchat. Doma vás čeká milé překvapení! Podívejte se do galerie, na co dalšího si dnes dát pozor.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Pokud chcete změnit práci, do toho! Přijde k vám nová příležitost, která bude stát za to. Musíte jen věřit tomu, že si zasloužíte to nejlepší, a to nejlepší vás taky čeká. V galerii najdete, čeho se dnes vyvarovat.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Chybí vám motivace cokoliv dotáhnout do konce, teď ji však potřebujete ze všeho nejvíc. Chystá se totiž velká změna, na kterou potřebujete energii! V galerii najdete, na co se dneska můžete těšit.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvům dnešek přeje k tomu, aby pořádně zapracovali na tom, co je pro ně důležité. Seberte odvahu a vyjádřete city tomu, komu patří. Uvidíte, že se vše podaří nad míru vašim představám. V galerii najdete, na co si dát dnes pozor.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny, mějte se na pozoru! Někdo v rodině by vás mohl obvinit z věci, se kterou nemáte vůbec nic společného. Dlouho byste takovou křivdu vyvracely. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy si dnes užijí poklidný, harmonický den. Ničím výjimečný nebude, naopak si budete poklidně plout na svém obláčku a nic vás nerozhází. Podívejte se do galerie, jaká nečekaná návštěva by mohla dnes dorazit!

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři, pozor na rodinné hádky! Také hrozí, že byste mohli o něco přijít. Skoro se zdá, že by vás někdo mohl o něco oloupit. Dejte si pozor na narušení svého klidu! V galerii najdete, co vás dnes potěší.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci, dejte si pozor na neuvážená rozhodnutí. Zbytečně rozhazujete peníze a do budoucna by z toho mohl být problém. V rodině vás čeká pohoda a porozumění, partner si plně uvědomuje, co ve vás má. Tip na dnešek najdete v galerii.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi, čeká vás skvělý den! Užijte si vše, co vám dnešek nabídne. Dbejte více na své fyzické zdraví a začněte cvičit. V poslední době nejíte tak, aby to pro vaše tělo bylo přínosné. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.

Pokud chcete vědět více, přečtete si týdenní horoskop ➔



Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy