Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na středu: Berany zastihne karma, Střelce čeká změna bydlení

Na začátku nebudete mít ani pomyšlení na další vztah, s postupem času se ale může situace změnit.
Zdroj: Pixabay.com
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Ačkoli si někteří prodloužili víkend, ve středu se konečně naplno vrací pracovní proces! Tento den s sebou přinese velkou touhu po úspěchu a také energii splněných přání. Už víte, co čeká 29. 9. 2021 právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Máte velký sen, který vás žene v práci kupředu. Zajistí vám to dostatek finančních prostředků, které využijete pro svůj záměr. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.


Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nebojte se riskovat, váš úsudek bude brilantní. Zejména v práci máte naději na povýšení, které by vám mohlo zajistit větší finanční stabilitu. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.


Beran (21. 3. - 20. 4.)

Vše, co jste v minulosti udělali, se vám vrátí jako bumerang. Karma je tu pro všechny a i vy okusíte důsledky svých činů. Pro příště si to snad rozmyslíte. V galerii najdete váš dnešní tip.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nebojte se být ke svým přátelům dnes upřímní. Do budoucnosti nikdo nevidí a city se mění. Věci, které jste dřív cítili, už nemusí být pravda. V galerii najdete, na co si dnes dát pozor.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pracujete až příliš, držíte se své vize. Musíte se smířit s tím, že vesmír vám dá, oč žádáte, nemusí to být však v podobě, jakou si představujete teď. V galerii najdete, co vám dnes udělá radost.


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Dnes je úspěch zaručený! Nebojte se v práci předvést, jaký talent se ve vás ukrývá. Váš nadřízený už dlouho čeká, až se ukáže, proč vás přijal. V galerii najdete, na co se dnes zaměřit.


Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nedáte si chvilku volna a neustále přemýšlíte nad budoucností. Zapomínáte dát životu volnost, netěšíte se z přítomného okamžiku. To vás stojí vnitřní pokoj. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.



Panna (23. 8. - 22. 9.)

Rodina by pro vás dnes měla být priorita. Pokud někdo žádá vaši pomoc, nabídněte mu ji. Velká změna je na obzoru, utvrdí vás to v tom, že jednáte dobře. V galerii najdete váš tip.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vypadá to, že vás čekají skvělé události! Pokud se k nim postavíte s odvahou, budou mít na svědomí zlepšení vašeho života. V partnerském vztahu si dejte pozor na konflikt. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.


Štír (24. 10. - 22. 11.)

Dnes pocítíte velký proud inspirace, který vás požene kupředu. Můžete také očekávat menší drama, které nebudete mít plně pod kontrolou. V galerii najdete, na co si dát pozor.


Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Pokud jdete dnes na prohlídku nového bydlení, bude to přesně to, co jste celou dobu hledali. Ačkoli se to bude zdát trochu dražší, s vaší pílí to zvládnete. V galerii najdete, na co se zaměřit.


Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dejte průchod svému kreativnímu já a vraťte se k činnosti, která vám vždy dělala radost. Ať už je to čtení, malování, tanec či zpěv. Potřebujete ve svém životě trochu umění. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.


Pokud chcete vědět více, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy