Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na středu 9. 8. 2023: Štíři se přiblíží úspěchu, Váhám půjde vše od ruky

Problémy také může způsobovat, když si řeknete o větší množství práce, ale nakonec své nové povinnosti rychle vzdáte.
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na středu 9. 8. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Můžete prožít úspěšný den, ale jen za předpokladu, že si na něm necháte opravdu záležet. Moc dobře si uvědomujete, že o úspěch se musíte zasloužit pouze vy sami. Vaši snahu okolí ocení.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nepřehánějte to s upřímností, někdo by si vaše slova mohl špatně vyložit a napravovali byste to jen těžko. Úplně postačí, když povíte půlku toho, co si doopravdy myslíte, a to ještě velice ohleduplně.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Připravte se na to, že se vaše plány budou měnit. Hlavně kvůli tomu nepanikařte, je nezbytné, abyste se pořádně soustředili a co nejdříve našli ideální řešení. Zachováte-li klid, všechno dopadne dobře.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop vás nabádá, abyste si víc věřili. Nemůžete se stále spoléhat na pomoc druhých lidí, brzy by jim to začalo vadit. Mějte chladnou hlavu, ať si všechno nepokazíte nervózním chováním.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop vám radí, že když nebudete souhlasit s některými stanovisky druhých lidí, tak abyste si svůj názor nechali radši pro sebe. Momentálně není příznivá doba na pouštění se do vyhrocených konfliktů.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Tento den nehrozí žádné větší komplikace. Pozorně si však ohlídejte finanční záležitosti, někdo vám blízký by vás mohl zatáhnout do velice nevýhodného byznysu, ostražitost je tedy na místě.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Hvězdy vám radí, ať si nekazíte den myšlenkami na promarněné šance. Nelitujte se a konečně hoďte minulost za hlavu. Koukejte se radši dopředu a soustřeďte se na to, co vám přináší uspokojení a radost.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop prozrazuje, že dospějete ke zjištění, že se musíte spoléhat jen sami na sebe. Zřejmě kvůli tomu zažijete pocity zklamání, ale ve skutečnosti si tím do budoucna ušetříte mnoho starostí.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Tento den vám půjde všechno dobře od ruky, takže si povinnosti splníte celkem rychle. Jestliže však k některým činnostem nepojímáte důvěru, nenechejte se k nim nikým přinutit, jinak byste toho zalitovali.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Hvězdy vám přejí a můžete se těšit na příjemný den. Úspěchu jste zase o krok blíže, už vám zbývá jen doladit potřebné detaily. Připravte si veškeré podklady, aby vás nic nemohlo zaskočit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop vás nabádá, abyste neutráceli peníze za věci, které až tak nutně nepotřebujete. Měli byste spořit a dělat si rezervy. Ve finančních záležitostech se řiďte zdravým rozumem, tady city nemají místo.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Zkuste být o něco pružnější, problémy musíte vyřešit přesně, ale i rychle. Pokud trochu zaberete, brzy dosáhnete všeho, po čem už nějakou dobu toužíte. Nakročeno máte skvěle, tak se snažte.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy