Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na středu 30. 8. 2023: Štíři budou mít šanci vypořádat se s dávnými křivdami, Kozorohům uškodí náladovost

Cítíte smutek?
Zdroj: profimedia
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na středu 30. 8. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop říká, že se vás bude snažit ovlivnit někdo, kdo je vám blízký a komu dost důvěřujete. To ale neznamená, že musí mít nyní pravdu. Zkuste získat čas, ať předně zjistíte veškeré dostupné informace.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Jestli jste nervózní jen proto, že se vám nakupila práce, místo stěžování si sepište seznam těch věcí, které mají prioritu a které by naopak mohly počkat. Večer si pak dopřejte nějaký kulturní zážitek.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hvězdy vám říkají, abyste si uvědomili, že čas už zpět nevrátíte. Je zbytečné trápit se tím, co změnit nemůžete. Raději se soustřeďte na to, co vás čeká, a tvořte si podle představ svou budoucnost.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Pokud vás přepadla nálada na šprýmy, dobře zvažujte, co si ke komu můžete dovolit, abyste to náhodou nepřepískli. Den se bude vyvíjet příznivě, takže co si pak večer vyrazit s přáteli do baru?

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Trpíte-li nedostatkem sebedůvěry, raději se nepouštějte tak zhurta do nových aktivit, ať nezazmatkujete a všechno ještě nepokazíte. Zbytečně se tento den neurážejte, lidé kolem vás to tak nemyslí.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Myslete na to, že si svým smyslem pro spravedlnost přiděláváte zbytečné problémy. Uvidíte, jak se vám uleví, když si budete všímat jen svých věcí. Nelekněte se, když k vám někdo přijde s neobvyklou nabídkou.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop prozrazuje, že se vám do ničeho nechce, ale pokud se překonáte a zvládnete i ty náročnější úkoly, dočkáte se pocitu dobře odvedené práce a to vám vlije novou energii do žil.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dejte si pozor na roztržitost, ať se vyvarujete chyb z nepozornosti. Snažte se vytyčené úkoly dotáhnout do konce. Překonejte se i ve chvílích, kdy vám budou docházet síly, ta námaha bude stát za to.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Ponechte si na své aktivity větší časovou rezervu. Nemělo by vás pak vyvést z míry, pokud by došlo k nečekaným situacím a zpožděním. Tento den se vám bude dařit, budete-li dostatečně rozhodní.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop prozrazuje, že dostanete šanci, abyste napravili dávné křivdy a vyjasnili si nedorozumění s někým, na kom vám stále hodně záleží. Nastal tedy čas odhodit hrdost stranou a jaksepatří se omluvit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Hvězdy radí, abyste se nebáli přiznat chybu a požádat o pomoc, když si sami nebudete vědět rady. Zakamuflováním problému byste jen všechno oddálili a vyřešení situace zkomplikovali.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Vyvarujte se výbušnosti a náladovosti. Vaše emoce jsou jako na houpačce, snažte se je mít pod kontrolou. Neznamená to pochopitelně, že nemáte dávat najevo to, co cítíte, jen se prostě o něco víc ovládejte.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy