Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na středu 26. 4. 2023: Varování pro Štíry i Panny i důležitá rada Rybám

Mnoho mladistvých čelí na internetu a sociálních sítích útokům online predátorů.
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na středu 26. 4. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop prozrazuje, že jakmile někdo z rodiny projeví svou náladovost, vy si to hned berete osobně. To není dobré, jen si tím škodíte a přiděláváte si naprosto zbytečné starosti.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop vás varuje před provokacemi od ostatních. Měli byste se naučit druhým odpouštět, snažte se být empatičtější. Negativním lidem se obloukem vyhněte a nerozptylujte se malichernostmi.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Zkuste si udržet pohodovou náladu. Jestli se k vám někdo zachoval nespravedlivě, dejte mu šanci, aby vám to vysvětlil. Je možné, že neměl všechny informace a chtěl by to nyní napravit.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Měli byste být opatrnější v komunikaci s ostatními. Nemusíte přece komentovat každou nastalou situaci. Pamatujte na to, že i slova mohou zranit. Máte tendenci být příliš otevření a nediskrétní.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Čekejte poněkud nervóznější atmosféru. Nesnažte se svou nevrlostí pokazit náladu ostatním. Měli byste se pokusit toho napětí zbavit a nenechat se ovládat posmutnělými myšlenkami.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Dávejte si pozor, aby druzí nezneužívali vaší neustálé vstřícnosti a chápavosti. Jestli si to někdo nezaslouží, tak mu jednoduše nepomáhejte. Zřejmě přišel čas, aby se konečně naučil zodpovědnosti.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop říká, ať hledáte inspiraci tam, kde vás to dosud ani nenapadlo. Snažte se vnímat lidi kolem sebe a popřemýšlejte, zda jsou k vám zcela upřímní. Raději si lépe střežte svá tajemství.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Vyvarujte se impulzivního chování. Jestli se vás bude snažit někdo vyprovokovat, ovládejte se. Buďte k ostatním lidem tolerantnější a nekritizujte je tolik. Obezřetní buďte rovněž na sociálních sítích.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Čekejte úlevu. Měli byste se konečně zbavit problému, který vás už delší dobu trápil. Najdete společnou řeč s člověkem, se kterým jste se při každé příležitosti vždycky jen pohádali.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Buďte tento den opatrní. Máte tendenci být přehnaně důvěřiví, čekalo by vás pak bolestné zklamání. Pokud vám bude někdo lichotit, ačkoli to máte tak rádi, ještě to nemusí znamenat, že to myslí upřímně.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Nerozčilujte se nad věcmi, které jsou už dané a stejně je nemůžete změnit. Nemá cenu se s druhými dohadovat, snažte se být více tolerantní. Narážky od příbuzenstva si neberte osobně.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop vás nabádá, ať se držíte více zpátky a zachováte chladnou hlavu. Při hrozícím konfliktu byste měli raději přistoupit na kompromis. Hádku byste nevyhráli a ještě by vám pokazila náladu.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy