Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na středu 20. 9. 2023: Býci musí stát nohama na zemi, Váhám hrozí hádky

Rozvod nemusí nutně končit zlomeným srdcem obou zúčastněných.
Zdroj: Profimedia
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na středu 20. 9. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Připravte se na to, že budete muset překonat několik překážek. Snažte se nepodléhat nervozitě a zachovejte při jejich řešení chladnou hlavu. Rozhodně neprosazujte své názory za každou cenu.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Tento den se nezdržujte povinnostmi déle, než to bude nezbytné. Vyrazte za relaxací a sportovními aktivitami. Zamyslete se, co pro své tělo můžete udělat. Nevymlouvejte se, že nemáte čas.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop vás nabádá, abyste se nenechali dotlačit do situací, v nichž se ocitnout nechcete. Buďte předvídaví. Věci, které vás nenaplňují a nemáte k nim důvěru, klidně a slušně odmítněte.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Tento den by mohl mít zásadní vliv na několik věcí, to ale jen za předpokladu, že správně vyhodnotíte každou situaci, do které se dostanete. Jakékoli fantazírování si nechte na jindy, teď musíte myslet realisticky.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy prozrazují, že vás čeká náročný den. Nic nového nezačínejte, nápady si uchovejte na příznivější dobu. Popřemýšlejte, proč se k vám někteří lidé chovají odměřeněji, než tomu bylo dříve.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Buďte průbojnější, jen tak se vám podaří dosáhnout toho, co jste si předsevzali. Uvědomte si, že některé záležitosti vyžadují poněkud aktivnější a důraznější přístup, zapracujte tedy na tom.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Soustřeďte se více na kvalitu než na kvantitu, abyste se pak nemuseli za svou práci stydět. Především se vyvarujte jakéhokoli pomlouvání, ačkoli se vás k němu druzí lidé budou snažit svést.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop prozrazuje, že vás čeká úspěšný den. Spolupracujte s ostatními, získáte tím mnoho inspirace. Nebojte se činit rozhodnutí, ať váhavostí nepřijdete o šance, které se už nemusí opakovat.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Přichází varování před impulzivním chováním, musíte zachovat chladnou hlavu. Nevyvolávejte hádky, především s nejbližšími hrozí konflikty. Raději jen naslouchejte a dejte prostor ostatním.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Hvězdy prozrazují, že vás čeká pohodový den. Máte plno elánu a energie, a tak toho využijte ve svůj prospěch. Dokonce těch povinností nebude ani tolik, takže všechno vyřídíte opravdu rychle.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop prozrazuje, že tento den nepůjde všechno tak snadno, jak byste si přáli. Myslete pozitivně i v situacích, kdy se vám bude zdát, že jsou všichni proti vám. Nepodléhejte tomu, přežene se to.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Buďte odhodlaní a snažte se udělat maximum pro to, abyste měli úspěšný den. S podporou blízkých lidí se vám bude výjimečně dařit. Jste na dobré cestě, a když vytrváte, vaše plány se splní.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy