Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na středu 12. 7. 2023: Vodnářům se bortí vztah, Střelci srší dobrou náladou

Denní horoskop na středu 12. 7. 2023: Vodnářům se bortí vztah, Střelci srší dobrou náladou
Zdroj: profimedia.cz
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na středu 12. 7. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Připravte se na to, že vás čekají potíže v osobním životě. Na nic se nedokážete soustředit, nemá ale cenu se tím zbytečně trápit. Raději běžte a urgentní záležitosti vyřešte.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nemyslete pouze na povinnosti a vyrazte taky za zábavou. Naplánujte setkání se svými přáteli, zajděte si někam, kde to máte rádi. Můžete společně vyrazit na chatu, o zábavu nouze nebude.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hvězdy jsou vám příznivě nakloněny, proto neváhejte a v klidu se pusťte do realizace svých plánů. Máte plnou podporu svých blízkých, kteří vám budou ochotně nápomocní, tak toho využijte.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop vás varuje, abyste nedoplatili na svou důvěřivost. V poslední době jste tvrdě pracovali a úspěch si zasloužíte, proto zůstaňte ve střehu a nenechte se těsně před cílem nikým ohrozit.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy prozrazují, že na vás čeká plno povinností. Vyhněte se chybám z roztržitosti, jinak si zbytečně ublížíte. Nezapomínejte ani na detaily, výsledná práce by právě na nich mohla ztroskotat.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Horoskop vás varuje před osobou, která se tváří jako váš přítel, ve skutečnosti jím však není. Budete si muset na dotyčného člověka trochu posvítit. Jste až moc ohleduplní, nemůžete se nechat pořád využívat.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Čekejte pohodový den. Vyrazte do společnosti a užijte si zábavu s přáteli. Poslední dobou jste byli dost zaneprázdnění a upřednostňovali jste povinnosti, tak vám malé povyražení přijde celkem vhod.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Je sice hezké, že se umíte ostatním přizpůsobit a být jim vždycky nablízku, ale zřejmě už jste nepostřehli, že toho někteří zneužívají. Možná byste mohli požádat na oplátku o něco zase vy.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Horoskop vám předpovídá pohodový den, který už jste potřebovali. Nemějte obavy projevit nahlas to, co cítíte a po čem toužíte. Projevte dostatek porozumění a tolerance vůči ostatním členům rodiny.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Chcete jen lenošit a užívat si dne. Mohli byste se přemoci a vyrazit aspoň na chvilku za sportem, zejména pobyt na čerstvém vzduchu vám udělá dobře, navíc se dostaví zajímavé nápady.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop prozrazuje, že překypujete veselou náladou, kterou přenášíte i na své okolí. Nenuťte ale ostatní, aby se zúčastňovali aktivit, které máte v plánu. Respektujte, že už mají vlastní program.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Neznepokojujte se záležitostmi, které nejsou urgentní. Navíc v rodině bude potřeba vyřešit jisté věci a vaši blízcí by vás u toho neměli postrádat, spoléhají totiž právě na vás, tak je nenechte čekat.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy