Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu: Vodnáři upevní svůj vztah, Berani ukončí hádky

žena, plavky, léto, horoskop
Zdroj: Freepik
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Co si pro vás hvězdy připravily na sobotu 18. 6. 2022? Řešit se budou primárně rodinné vztahy, ale i ty partnerské. Půjde o ujasnění priorit, vyřešení neshod i vyznání lásky. Co čeká právě vaše znamení?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V sobotu upevníte svůj vztah, nezadaní mají šanci potkat osobu, která splní všechny jejich požadavky! Blížící se slunovrat zesiluje přání a tužby, které uchováváte hluboko v srdci. V galerii najdete váš tip.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Práce vám přerůstá přes hlavu a vypadá to, že vás nic nebaví. Zkuste na chvíli vypnout a soustředit se na své blízké. Pomůže vám vyrazit na výlet do přírody, dodá vám to energii. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hádkám je konec, už bude doma jen klid a pohoda. To, co jste stihli vyřešit, je vyřešeno a zbytek nechte plavat. Překvapte svého partnera romantickou večeří, užijete si báječný večer! V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Rodina pro vás dnes bude hlavní. Věnujte jí svůj čas a popřemýšlejte, kam byste mohli vyrazit na letní dovolenou. Společně strávený čas už vám opravdu chybí! V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Co si chcete splnit, se vám nabídne právě dnes. Hvězdy vám přejí, abyste konečně sebrali odvahu a šli si za svými sny, které už volají o pozornost. V partnerském vztahu si dejte pozor na hádky. V galerii najdete váš tip.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vyhovte tomu, kdo vás dnes požádá o laskavost. Budete mít mnohem větší pravděpodobnost, že vám ten samý člověk vyhoví v budoucnu, až to budete potřebovat. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Plánů budete mít tisíce, nakonec však dojde sotva na jeden. To, co vám bude chybět, je energie. Respektujte možnosti svého těla a nenechte se rozhodit názory okolí. Důležitý je ten váš. V galerii najdete, co vás potěší.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nechte druhé, ať si žijí svůj život, a pečujte zejména o svou duševní pohodu. Nevyřešíte to, oč se teď pokoušíte, můžete si ale zachovat radost ze života a minimum starostí. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Udělejte si čas na to, co potřebujete, a nehoňte se za zbytečnými výkony. Jediné, na koho potřebujete dělat dojem, jste vy sami. Buďte si tou největší inspirací. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

V lásce vám hvězdy přejí! Buďte odvážní a doufejte v lepší zítřky, protože právě ty přichází. Už bylo dost starostí a hádek, znovu pocítíte lásku, vřelost a laskavost. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Váš domov potřebuje smích a společný čas. Až příliš jste zakotvili ve starostech a denní rutině. Navraťte se k tomu, co vám opravdu dělá radost. Je to především blízkost a dlouhé rozpravy o životě. V galerii najdete, co vás potěší.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Ačkoliv je volný den, čeká vás především práce. Vězte však, že budete rádi za pár chvil navíc, které investujete do osobního rozvoje a svého projektu. Ten vám do budoucna vynese velkou částku! V galerii najdete, co vám udělá radost.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy