Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu: Pannám se otevřou skvělé možnosti, Kozorohům končí přetvářka

Horoskop na dnešní den sobotu 2. října: Pannám se otevřou skvělé možnosti, Kozorohům končí přetvářka
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Podívejte se, co mají hvězdy pro jednotlivá znamení zvěrokruhu na první říjnovou sobotu. Navzdory víkendu bude mnoho z vás řešit úspěch, seberozvoj a kariéru. Co čeká právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V sobotu vás čeká spoustu práce! Souvisí to se změnou, která se ve vašem životě momentálně odehrává. V partnerském vztahu si dejte pozor na hádku. V galerii najdete dnešní tip. 


Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nebojte se požádat o pomoc. Vaši blízcí jsou tu pro vás. Zaměřte se na to, co nosíte ve své hlavě a jakým způsobem s tím pracujete. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily. 


Beran (21. 3. - 20. 4.)

Věřte na vyšší sílu a na to, že vše, co je kolem vás, ovlivňuje váš každodenní život. Dnes dostanete znamení, které vám pomůže v budoucí cestě. V galerii najdete, čeho se dnes vyvarovat. 


Býk (21. 4. – 21. 5.)

V partnerském vztahu váš čekají partnerské konflikty, které otevřou staré rány. Pro ty z vás, kteří jsou nezadaní, hrozí špatný výběr partnera. V galerii najdete, co vás dnes potěší.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Zhmotní se vám ty nejtajnější představy! Kdybyste jen věděli, co mají pro vás hvězdy přichystané a jak krásný život vás čeká. Už teď byste se přestali bát. V galerii najdete, co dalšího vás čeká. 


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Dostanete pozvání na skleničku od přítele, se kterým už jste dlouho nebyli v kontaktu. Zažijete úžasný večer, na který budete ještě dlouho vzpomínat. Oddych potřebujete! V galerii najdete, na co si dát pozor. 


Lev (23. 7. - 22. 8.)

Vesmír vždycky ví. A i vy víte! Tvrdě dřete na tom, co pro sebe a svou rodinu chcete. Stačí jeden krok a dosáhnete cílů. Jen tu řeku rozpohybovat! V galerii najdete, na co se dnes připravit. 


Panna (23. 8. - 22. 9.)

Možnosti, které jste dříve nevnímali, vám právě dnes otevřou dveře. Přemýšlejte nad tím, které kroky jste v minulosti učinili a kam vás dovedly. Dnes to bude důležité. Sobotní tip najdete v galerii. 



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhám dnes bude hrozit, že se rozhádají s celou rodinou. Urputně si stojíte za svým, nenecháte si nic vysvětlit a nakonec se tváříte jako oběť. Takhle to nepůjde dál. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.


Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři, dnes dostanete jedinečnou šanci ukázat, co ve vás je. Na druhou stranu nezapomeňte, že vy jste jediní, komu potřebujete něco dokazovat. Neberte ohled na názor okolí. V galerii najdete, co dalšího vás čeká. 


Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Máte pocit, že jste na všechno sami, ve skutečnosti nevnímáte potřeby svého partnera. Chvíli poslouchejte, neútočte. Snažte se najít kompromis, ne vyhrát. V galerii najdete, co vás dnes potěší.


Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Vaše přetvářka brzy skončí. Uvnitř jste skvělí lidé, proč se tolik bojíte ukázat svou pravou tvář? Jen vaši známí tuší, že se neprezentujete tak, jací ve skutečnosti jste. V galerii najdete, na co si dát pozor.


Pokud chcete vědět více, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy