Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu: Lvům napoví srdce, Kozorohové potkají novou lásku

Horoskop na dnešní den sobotu 24. července: Lvům napoví jejich srdce, Kozorozi potkají novou lásku, pokud nezůstanou doma
Zdroj: pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Máme pro vás připravený horoskop na sobotu 24. 7. 2021. Kromě nových příležitostí nám volný den přináší také hned zrána úplněk. Znamení zvěrokruhu tak mohou pociťovat zvláštní tlak, stres nebo rozbouřené emoce. Co vás čeká právě dnes?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V sobotu se věnujte svému partnerovi. Užíváte si jeho pozornost, ale svou mu nedáváte. Jak dlouho bude trvat, než ho to přestane bavit? Předejděte tomu. V galerii najdete, na co si dát pozor.


Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Potřebujete si odpočinout od pracovních povinností, vypněte telefon. Pokud na dva dny zapomenete, co je třeba vyřešit, nic vám neuteče. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.


Beran (21. 3. - 20. 4.)

I ty nejtěžší situace se dají vyřešit s humorem. Přistupujte ke všemu jako k příležitosti, a nikoli k překážce. Uvidíte, jak se váš život změní. V galerii najdete, co vám dnes udělá radost.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Pokud hledáte novou práci, využijte volnou sobotu k prohlížení nabídek. Na internetu najdete dost toho, co vás zaujme. Nový začátek na sebe nenechá dlouho čekat! V galerii najdete dnešní tip.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Sdílení starostí může pomoci k tomu, abyste vůči nim konečně získali nadhled. Názor druhého může být mnohem přínosnější, než jen o samotě dumat a přemýšlet. V galerii najdete, co vás dnes potěší.


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Dejte si pozor na své zdraví, úplněk na vás bude velmi působit. Lehce byste mohli udělat rozhodnutí, která nebudou z dlouhodobého hlediska ku prospěchu. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.


Lev (23. 7. - 22. 8.)

Obraťte se dnes zpátky do svého srdce. Jedině tam najdete pravou cestu, po které teď máte jít. Odhoďte předsudky a nechte se vést vlastní intuicí. V galerii najdete, na co si dát dnes pozor.


Panna (23. 8. - 22. 9.)

Na obzoru je nová láska, která vám otevře i novou pracovní příležitost. Mohl by to pro vás být skutečný posun. Změnu životního směru už potřebujete jako sůl. Sobotní tip najdete v galerii.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Může vás čekat velmi složitý rozhovor, který si vyžádá veškerou vaši pozornost. Bude však znamenat ukončení dlouhodobého konfliktu, který vás trápil. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.


Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pokud vás dnes nebude bavit válení v posteli a vášnivá rána v peřinách, naplánujte si výlet v přírodě. Vyčistíte si hlavu a ještě zažijete něco nového. V galerii najdete, čeho se dnes vyvarovat.


Střelec (23. 11. - 21. 12.)

V partnerském vztahu musíte na vzájemné blízkosti neustále pracovat. Dnešek je pro to vhodný den! Vymyslete aktivitu, kterou jste společně ještě nedělali. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.


Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nezadaní Kozorohové mají velkou šanci, aby potkali svou vysněnou lásku, pokud dnes nezůstanou doma. Neměli byste odmítnout večerní pozvání za zábavou. V galerii najdete, co vám dnes udělá radost.

Pokud chcete vědět více, přečtete si týdenní horoskop ➔

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy