Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu: Býky přemůže únava, Střelci zapomínají na ostatní

Horoskop na dnešní den sobotu 5. června: Býky přemůže únava
Zdroj: pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Přinášíme vám horoskop na sobotu 5. 6. 2021. Už víte, co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu a co je dnes rozhodně nemine?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V sobotu si naplánujte s partnerem výlet a utužte váš vztah. I hvězdy vědí, že už to opravdu potřebuje! Pokud vás něco trápí, nebojte se to říct. Pokud si necháváte svůj vztek pro sebe, bouchnete v nevhodnou chvíli. V galerii najdete tip na sobotu.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vaše vnímání duchovního světa bude v sobotu na daleko vyšší úrovni, než tomu bylo celý týden. Budete schopni napojit se sami na sebe a vnímat své potřeby. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká a co nemine.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Dnes budete celý den dokazovat svou pravdu, možná však docela marně. Jsou i ti, u kterých se o očištění svého jména snažit nemusíte, protože to slyšet nechtějí. Rozlišujte lidi, na kterých vám záleží a na kterých nikoliv. Na co si dát dnes pozor? Najdete v galerii.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Přemáhá vás únava? Pokud víte, že vaše tělo potřebuje odpočívat a spát, zkuste na chvíli vypnout od práce a zkrátka spěte. Možná máte výčitky, že je venku hezky, ale na to dnes neberte ohled. V galerii najdete, co vás dnes potěší.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Pečujte o své přátele jako o svou rodinu. Vnímejte je jako klenot ve svém životě, tisíckrát se vám to vrátí. Zaměřte se také na prosperitu a hojnost. Bezmezně věřte, že jste schopni ji dosáhnout. V galerii najdete, čeho se dnes raději vyvarovat.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Neustále vylepšujte veškeré oblasti vašeho života a pracujte na sobě. Pokud chcete něco skutečně získat, musíte tomu bezmezně věřit. Nehledejte odpověď na dně sklenice vína. To vám dnes rozhodně nepomůže. V galerii najdete sobotní tip.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nezaměřujte se dnes na to, co vám v životě chybí. Naopak oceňujte, co máte, a pěstujte svou vděčnost. Buďte rádi za každou příležitost, kterou vám vesmír pošle do cesty. V galerii najdete, co vám dnes udělá radost.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Buďte šťastní. Naučte se ocenit tu nejmenší maličkost ve svém životě a užít si každý den. Jedině tak dosáhnete toho, co tak urputně hledáte. Pokud se to nenaučíte, neuspokojí vás žádný další úspěch. V galerii najdete, na co si dnes dát pozor.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pokuste se dnes nestresovat. Odevzdejte vesmíru ty věci, které nemůžete změnit, a pracujte na těch, které změnit můžete. Ostatní ve vašem životě má svůj řád a smysl. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká a na co se můžete těšit.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Opusťte staré koleje a nevracejte se do nich. Ačkoliv vás v sobotu může nějaká okolnost vtahovat zpátky do minulosti, vzdorujte. Není to cesta, kterou máte teď jít. V galerii najdete, na co si dnes dát pozor.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Dnes vnímejte, jak úžasným člověkem opravdu jste. Máte v sobě tolik síly konat ve světě dobro. Jen občas zapomínáte být více emocionální. Vnímejte ostatní kolem sebe, potřebují vaši podporu. V galerii najdete, co vás dnes čeká za novinky.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dnes se vyvarujte jakýchkoliv partnerských konfliktů a pomluv ostatních. Neudělá vás to lepšími ani silnějšími. Podporujte ostatní a můžete od nich čekat to stejné. V opačném případě se vám to vrátí také. V galerii najdete, čeho se dnes vyvarovat.

Pokud chcete vědět více, přečtete si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy