Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu: Býci ukážou ostré drápky, Raci navštíví staré známé

denní horoskopy
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Co pro vás hvězdy připravily na sobotu 26. 11. 2022? Podívejte se, koho čeká zajímavé setkání a kdo vyřeší rodinné neshody. Pokud máte doma dusno, dnes by se mohlo vše vyřešit k vaší spokojenosti. 

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V sobotu byste měli uvažovat nad tím, zda skutečně nemáte čas na pár chvil s rodinou. Ať už se u vás v práci děje cokoli, měli byste umět relaxovat a vypnout hlavu. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vyvarujte se hádek, hvězdy vám v tomto příliš nakloněny nejsou. Mohli byste se dostat do nepříjemné situace, ze které už nebude úniku. Lépe radíte ostatním než sobě. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Čeká vás úspěch ve finančních záležitostech. Ať už toužíte po nějaké menší výhře nebo výhodné investici, taková nabídka přijde právě během soboty. Mějte oči otevřené. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Někdy musíte ukázat i ostré drápky, aby si na vás druzí konečně přestali dovolovat. Zatím to jen vypadá, že jim dáváte sami na sebe slevu a děláte ze sebe méněcenného jedince. V galerii najdete, co vás potěší.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Nezapomeňte si přichystat adventní věnec, na kterém můžete tuto neděli zapálit už první svíčku! Pokud můžete, zvolte si kruhový tvar. Symbolizuje život a hojnost. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Ukáže se, že čas strávený s přáteli je pro vás teď opravdu důležitý. Nabije vás to energií a ukáže, co ve svém životě už naopak nechcete. Poslední dobou jste až příliš vnitřně zmatení, než abyste svět viděli jasně. V galerii najdete váš tip.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Silná magická energie adventu, která do našich životů pomalu přichází, vám dá na konci roku vůli zažehnout jiskru v partnerském vztahu. Toužit budete po lásce, jistotách a nových impulsech. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nevysvětlujte druhým, na co se neptají. A i když už jejich otázku znáte, promyslete si, zda to vůbec k něčemu je. Někdy je kritika druhých více jejich věcí než vaším problémem. V galerii najdete, co vám udělá radost.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Šetřete si své peníze na příští týdny, a to nikoli na Vánoce. Přijde k vám velmi zajímavá nabídka věci, kterou už jste si dlouho chtěli pořídit, ale dosud pro vás byla nedostupná. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nedopusťte dnes, aby vás názor druhých ovlivňoval víc než jen jako nutná inspirace. Pokud vás čekají vážnější situace, ve kterých je třeba vaší interakce, počkejte si po neděli. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Někdy je třeba spolehnout se na druhé a ukázat, že se zkrátka nebojíte některé z věcí delegovat. Můžete počítat s drobnějšími nezdary, které budou způsobeny vaší nerozhodností. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Někdy si musíte vzít ze situace, které čelíte, nejvíc, co můžete, a nenechat negativní myšlenky, aby vás ovládly. Pokud budete myslet pozitivně, efekt se dostaví dříve, než si myslíte. V galerii najdete, co vás potěší.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy