Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu: Býci dají najevo emoce, Lvi utratí na nákupech všechny své peníze

Horoskop na dnešní den sobotu 20. listopadu: Býci dají najevo emoce
Zdroj: pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Podívejte se, jako bude poúplňková sobota a co čeká jednotlivá znamení zvěrokuhu 20. 11. 2021. Pro koho bude tento víkend znamenat samé starosti a kdo dostane velkou příležitost?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Sobota je jako den stvořený pro domácí práce. Ukliďte si, uvařte něco dobrého a odpočívejte. Přebytek energie, který jste měli v posledních dnech, rychle vyprchá. V galerii najdete váš dnešní tip.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Budou vám chybět staří známí, které jste dlouho neviděli. Může se však stát, že někteří z nich už netouží po čase s vámi. Přijměte to tak, jak to je. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pokud dnes vyrazíte na příjemnou procházku s rodinou, určitě nebudete litovat. Hvězdy přejí také urovnání dlouhodobých konfliktů a upřímným rozhovorům. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nebojte se dát najevo své emoce, neskrývejte, co cítíte. Zejména v partnerských vztazích si potřebujete vyjasnit důležité záležitosti. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vyznejte se ze svých citů, máte jednu z posledních možností, než vám váš vysněný protějšek uteče. Dnes se projeví pravý charakter někoho blízkého. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Nic nevzdávejte, ještě není ten správný čas. Ve vztahu se musí snažit oba. Pokud čekáte, že všechnu práci za vás odvede někdo druhý, můžete tvrdě narazit. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Dnes budete mít nakupovací. Váš pocit, že všechno okamžitě potřebujete, by vám mohl zkomplikovat rodinné finance. Buďte rozumní. V galerii najdete, na co se dnes připravit.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dbejte na to, aby se vaši blízcí dnes cítili komfortně. Mohla by vás překvapit nečekaná návštěva, která vám ze začátku nebude úplně po chuti. To je však vaše rozpoložení, ne jejich. V galerii najdete váš tip na sobotu.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dopřejte si něco dobrého k jídlu a rozmazlujte se. Zahrajte si deskovou hru, vytáhněte karty. Začínající vánoční trhy budou něco pro vás, nebojte se vyrazit na dobrý svařák. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Včerejší úplněk s vámi ještě pořád bude cloumat, dnešek tam bude změť nejrůznějších emocí, se kterými nebudete umět pracovat. Vydržte ten nápor, bude to chtít odvahu. V galerii najdete, co vás potěší.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Dnes vás nemůže nic rozhodit, a to ani netaktní poznámky okolí. Dobrý nápad je setkání s přáteli či rodinou. Nebudete chtít trávit sobotu o samotě. V galerii najdete, co by vás dnes mohlo rozčílit.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Už dlouho toužíte po splnění velkého snu, dnes k tomu dostanete velkou příležitost. Pomoci může setkání s někým z vašeho okolí. V galerii najdete, jaká informace vás dnes čeká.

Pokud chcete vědět více, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy