Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu: Blížencům už nebude stačit samota, Váhy čeká velká událost

Horoskop na dnešní den sobotu 13. listopadu: Blížencům už nebude stačit jejich samota, Váhy čeká velká událost
Zdroj: profimedia
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Ulevilo se vám, že pověstné nešťastné datum nevyšlo na pátek? Ještě se neradujte! Nejdříve si přečtěte, co pro vás hvězdy přichystaly na sobotu 13. 11. 2021. Růžové to všude totiž rozhodně nebude.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V sobotu padnete do postele a nevylezete z ní celý den. Nemáte energii na nějakou aktivitu, naopak potřebujete načerpat novou. Spánek je pro vás to pravé. V galerii najdete, co vás čeká s partnerem.


Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vaši příbuzní už vás dlouho zvou na návštěvu, přesto jste si do teď neudělali čas. Pokuste se alespoň dnes splnit svou povinnost, kupte květinu a dorazte na skleničku něčeho dobrého. V galerii najdete, na co si dát pozor.


Beran (21. 3. - 20. 4.)

Buďte vděční za vše, co vám život přináší. Dnes zažijete skutečné prozření a uvědomíte si, že nejde o samozřejmost. Všechno zlé je pro něco dobré. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nezadaní budou dnes přemýšlet o závazcích a založení rodiny. Vypadá to, že byste se něčemu takovému už dávno nebránili, jen vedle vás pořád není ta správná osoba. V galerii najdete, co vám dnes udělá radost.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Sdílejte zážitky se svými přáteli, to je to, co vás sblíží. Občas máte pocit, že nepotřebujete vůbec nikoho, ale copak vám ta samota ještě něco dává? V galerii najdete, co pro vás hvězdy na dnešek chystají.


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pokud ještě stihnete u vás v restauraci svatomartinskou husu, rozhodně byste si ji neměli nechat ujít! Udělejte si s partnerem či přáteli krásnou sobotu. Sklenička vína bude to pravé. V galerii najdete váš sobotní tip.


Lev (23. 7. - 22. 8.)

Jste vždy pro všechny vrbou a pomáháte jim s jejich problémy. Ale když je vám skutečně špatně, kdo pomohl vám? Máte se na koho obrátit? Zkuste začít myslet i na sebe. V galerii najdete, co vám udělá radost.


Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pokud tento víkend hledáte lásku na jednu noc, hvězdy vám budou rozhodně přát. Jednorázové dobrodružství by se nemuselo vyplatit těm, kdo nejsou single. Dejte si pozor! Co dalšího pro vás hvězdy mají? Najdete to v galerii.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Čeká vás velká událost! Po dlouhé době vyrazíte někam do společnosti a pořádně si to užijete. Veškeré vaše obavy se rozplynou a konečně přijdete na jiné myšlenky. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.


Štír (24. 10. - 22. 11.)

Ačkoli to nebývá vždy vaše parketa, tentokrát vás bude lákat vaření i pečení. Uděláte si pohodovou sobotu. Vůně domova se změní do takové, kterou si pamatujete ještě od babičky. V galerii najdete, co vám udělá radost.


Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Nerozčilujte se nad věcmi, které nemůžete změnit. Nechte věci přirozeně plynout a uvidíte, že dopadnou nejlépe, jak je v jejich současné síle možné. V galerii najdete, co je pro vás dál psáno ve hvězdách.


Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Ujistěte se, že váš milostný život je přesně takový, jaký jste si ho vysnili. Pokud vám v posteli s partnerem cokoli chybí, změňte to. Dnes dostanete perfektní příležitost. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.


Pokud chcete vědět více, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy