Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu 4. 3. 2023: Komplimenty pro Váhy i nebezpečí pro Raky

Naučte se být šťastná.
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na sobotu 4. 3. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nečekejte přátelskou atmosféru. Lidé okolo jsou příliš zkostnatělí a málokomu se chce měnit zaběhnutá pravidla. Na zázraky nespoléhejte. Budete to vy, kdo bude muset ostatní přesvědčit, že jde o jejich dobro.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop vás varuje, ať vůbec nikomu neříkáte o tom, co máte v plánu udělat. Dobré nápady se cení a někdo by vám je mohl ukradnout. Svoje záměry raději začněte rovnou realizovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pozor na únavu a přepracovanost. Nějak se nemůžete dostat do tempa, dokončete jen to opravdu nejnutnější a raději si otevřete knihu či se věnujte umělecké činnosti nebo vaření. Musíte se zkrátka odreagovat.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Nenechte se ovládnout pesimistickými myšlenkami a chmurnou náladou. Mohli byste zkazit radost někomu, kdo se vás bude snažit rozptýlit a bude chtít připravit vám nějaké milé překvapení.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop prozrazuje, že některé věci, se kterými jste už počítali, se budou ještě měnit. Je třeba zachovat chladnou hlavu a počkat, jak se věci vyvinou. Ne všechno můžete vždy ovlivnit ve svůj prospěch.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pozor na nebezpečné situace. Dávejte na sebe větší pozor a myslete na odpočinek, aby se potlačovaná únava a přepracovanost negativně neodrazily na vašem zdraví, protože máte jen jedno.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Budete si potřebovat pořádně odpočinout. Není ve vašich silách spasit celý svět. Myslete více na sebe a své nejbližší. Naplánujte na večer setkání s přáteli a zajděte spolu do oblíbeného podniku.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop vám radí, ať se na všechno díváte pozitivněji. I když nepůjdou věci hladce okamžitě, nastanou momenty, kdy se k ideálnímu stavu začnete přibližovat. Vydržte, máte na to.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Všechno vám půjde výborně od ruky. Těšit se můžete na komplimenty ze všech stran. Buďte ohleduplní a pozorní ke svým nejbližším, neboť se cítí osamoceně. Je čas na rodinnou večeři.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop vás nabádá, abyste nepolevovali, pokud chcete něčeho dosáhnout. Nemůžete si dovolit uhnout z vytyčené cesty. Spolupracujte s ostatními, jen tak uplatníte své schopnosti.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Tento den dostanete příležitost, kterou byste měli využít. Podaří se vám vyřešit věci ohledně financí. Večer nezůstávejte doma a vyrazte se bavit do společnosti. Potkáte někoho zajímavého.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Tento den bude přát setkávání s přáteli. Vyrazit můžete společně se svými blízkými někam za kulturou. Seznámíte se se zajímavými lidmi, jejichž názory pro vás budou přínosné a obohacující.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy