Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu 26. 8. 2023: Blíženci si musí dát pozor, Váhy čekají problémy

Někdy za všemi problémy stojí despotický šéf.
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na sobotu 26. 8. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Počítejte s tím, že narazíte na několik konfliktů, snažte si v klidu prosadit své názory. Nenechejte se dotlačit do něčeho, co nechcete. Nedejte se snadno přesvědčit tím, co bude hlásat protistrana.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop prozrazuje, že kolem vás zavládne pohoda, a proto se můžete v klidu věnovat spřádání plánů na zábavný večer. Budete se muset rozhodnout, komu dáte přednost. Zdali to budou vaši nejbližší, anebo přátelé.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Rozdělte povinnosti i mezi ostatní. Vůbec nikomu nepomůžete, když si naložíte všechno jen na svá bedra. Akorát byste byli nervózní, jak byste to nezvládali, a lidi okolo by museli snášet vaše nálady.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Vidina finančního přilepšení, kterou obdržíte, vás povzbudí a přinese dobrou náladu. Večer to běžte oslavit s nejbližšími, vyvarujte se ale povyšování, někdo by to mohl špatně pochopit, ublížili byste mu.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy prozrazují, že pokud vás zneklidňuje vaše finanční situace, tak nemusíte hned propadat panice, neboť jde pouze o dočasný problém. V každém případě jistá obezřetnost je namístě.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pamatujte na to, že jedině pokud zůstanete vytrvalí, tak věci dotáhnete ke zdárnému konci. Ačkoliv se objeví určité překážky na cestě, věřte, že nakonec se všechno vyjasní a vy se dočkáte úspěchu.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop prozrazuje, že povinnosti, co máte zvládnout, nebudou nijak zvlášť komplikované, proto se můžete více angažovat v soukromém životě. Je načase obvolat přátele a vyrazit někam za zábavou.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop vás nabádá, abyste nezapomínali na toleranci. Nekritizujte ostatní za chyby, jichž jste se nedávno sami dopouštěli. Podejte radši pomocnou ruku těm, kteří upřímně litují toho, co natropili.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dávejte si pozor na to, abyste se nenechali vtáhnout do problémů jiných lidí. Ačkoliv to myslíte dobře a chcete dotyčnému člověku pomoci, pamatujte na to, že hranice vměšování se do cizí věci je příliš tenká.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop vás nabádá, abyste rychle učinili přítrž tomu svému zmatkování, vždyť už si z vás ostatní dělají legraci, kdy zase něco popletete. Nedovolte, abyste si pokazili dobré jméno a respekt.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Hvězdy vás varují, abyste si každého nepouštěli hned do soukromí, mohli byste se pořádně spálit. Jestli se ocitnete v situaci, kdy budete svědkem prudké výměny názorů, tak se do toho nemíchejte.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Počítejte s tím, že budete vystaveni ostrým výpadům některých svých známých. Nenechte se nastalou situací rozhodit, asi jen zkoušejí, zda to ustojíte s klidem. Úsměvem jim seberete vítr z plachet.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy