Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu 23. 9. 2023: Ryby jsou přepracované, Býky pronásleduje závist

Příliš stresu v práci může mít velký vliv na náš mozek.
Zdroj: Facebook.com
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na sobotu 23. 9. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Jste nesoustředění a do toho se vám kupí resty. Snažte se nudné povinnosti vyřešit co nejdříve, abyste opět našli motivaci dělat nové věci. Doteď jste se bavili, teď musíte všechno dohnat.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Hvězdy vás upozorňují na únavu a přepracovanost. Nějak se nemůžete dostat do tempa a myšlenkami jste úplně mimo. Udělejte proto jen to nejnutnější a vyrazte raději za relaxací, třeba na masáž.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop prozrazuje, že jestli má nějaký váš známý neustále připomínky ke všemu, co uděláte, tak zřejmě nastal čas, abyste si o tom vážně pohovořili. Nemůžete to neustále přecházet mlčením a trápit se tím.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Nenechejte si zkazit náladu závistivci. Vy sami víte nejlépe, jak hodně jste dřeli, abyste se dostali tam, kde nyní jste. Nemá cenu se kvůli tomu s druhými dohadovat. Stejně jim to nevysvětlíte.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Čekejte telefonát od někoho z minulosti. Nenechejte se tím rozhodit, vy už jste úplně někde jinde. Dejte dotyčné osobě rázně najevo, že je pro vás tahle kapitola života už definitivně uzavřená.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Hvězdy vás upozorňují, abyste nemysleli pouze na sebe, někdo vám blízký potřebuje vaši pomoc. V nezbytném případě se poraďte s někým důvěryhodným, ale i tak pamatujte na diskrétnost.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

V tento den vám bude vycházet všechno podle plánu a navíc získáte nového známého. Doma zavládne pohoda, nebudete-li ostatním vnucovat svou představu o jedné věci. Dejte jim prostor vyjádřit se.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop prozrazuje, že nad vším zbytečně dlouho spekulujete. Zkuste dát na první dojem a nedělejte ze všeho takovou vědu. Nejednou vám intuice napověděla správně, tak ji poslouchejte.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Horoskop vás nabádá, ať o svých plánech uvažujete realisticky. Když si budete neustále stavět vzdušné zámky, dočkáte se leda tak zklamání. Pamatujte na to, že úspěch záleží zejména na vaší snaze.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Hvězdy varují, že budete-li muset vyřešit záležitost, která vám není příjemná, tak abyste jednali otevřeně a rozhodně. Východisko existuje vždycky, jen je třeba pečlivě zvážit všechna pro a proti.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop prozrazuje, že se vám sice nebude pravděpodobně dařit tak, jak jste si to představovali, ale možná konečně pochopíte, že život je tolik nádherný právě pro jeho nedokonalosti.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Navážete spolupráci s někým, kdo vám změní dosavadní pohled na některé věci. Díky tomu objevíte možnosti, které jste až do nynějška neviděli. Nemějte obavu trochu zariskovat, vyplatí se vám to.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy