Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu 20. 5. 2023: Váhy čeká skvělý večer, Štíři řeší věci v rodině

Také je důležité vyhnout se frázím, které by na děti působily, že je alkohol jistou formou odměny.
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na sobotu 20. 5. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop prozrazuje, že jistá záležitost zapříčiní, že se stanete centrem pozornosti svých přátel. Budete muset hodně věcí vysvětlovat, ale všichni to s potutelným úsměvem přijmou.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Můžete očekávat, že se od svých nejbližších dozvíte něco, co vás nemile překvapí. Mějte však na paměti, že výčitky opravdu nic nevyřeší, radši v klidu proberte všechny možnosti, jak by to šlo napravit.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

S aktivním nasazením to zase tolik nepřehánějte, abyste nebyli úplně vyčerpaní. Máte tendenci přeceňovat svoje síly. Pokud plánujete nějakou adrenalinovou sportovní aktivitu, pořádně si to rozmyslete.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop vás nabádá, ať to nepřeháníte s tou neustálou péčí o své nejbližší. Je sice chvályhodné, že se o ostatní chcete hezky postarat, ale dávejte si pozor na přehnaný zásah do jejich soukromí.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop říká, ať překvapíte své přátele nějakou kulinářskou specialitou. Atmosféra bude příjemná, tak si večer zajděte společně někam za kulturou. Co třeba navštívit koncert nebo kino?

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Tento den přeje rodinným a přátelským setkáním. Ačkoliv máte i nějaké povinnosti, neměli byste zanedbávat svoje nejbližší, vezměte je někam do společnosti. Rodinku to potěší a vám to také zlepší náladu.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop varuje před přílišným utrácením. Pokud vyrážíte někam za nákupy, napište si přesný seznam věcí. Platební kartu nechte radši doma a vezměte si s sebou jen nezbytnou hotovost.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Tento den byste měli zhodnotit, jestli vám ten neustálý tlak stojí za to, a trochu vypustit páru. Pokud nechcete být neustále ve stresu, tak byste měli tohle ve svém životě rozhodně změnit. Vaše rodinka to také ocení.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Čeká vás plno zajímavých a inspirativních situací. Nenechte si od nikoho pokazit dobrou náladu, začněte raději plánovat zábavu na večer. Nachystejte party a program pro své blízké přátele.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Využijte tento den k řešení rodinných záležitostí. Připravte se na to, že vaši blízcí vás zavalí problémy s tím, že jim budete hned po ruce. Proberte s nimi na rovinu, v čem jim pomůžete a co musí zvládnout sami.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Buďte co nejvíce aktivní a disciplinovaní, jen tak zvládnete všechny činnosti, které na vás tento den čekají. Snažte se být ohleduplní, ochotní a pomáhejte druhým, především těm slabším.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop vás nabádá, abyste si dali pozor na svou nerozhodnost. Pokud budete příliš dlouho váhat u nabídky, kterou obdržíte, mohl by vám onu příležitost vyfouknout někdo jiný, kdo se na to už celý třese.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy