Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu 17. 6. 2023: Býkům chybí úsměv, Váhy čeká zajímavá cesta

Denní horoskop na sobotu 17. 6. 2023: Býkům chybí úsměv, Váhy čeká zajímavá cesta
Zdroj: Profimedia.cz
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na sobotu 17. 6. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Hvězdy prozrazují, že uvidíte problémy, které se vám doposud zdály neřešitelné, v novém světle. Konečně pochopíte, že když si nebudete všechno k srdci tak připouštět, věci půjdou snáze.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop vás nabádá, abyste se věnovali především svým blízkým. Pokud se vyskytnou menší problémy, nijak zvlášť jejich řešení neprožívejte. Nenechte si ničím a nikým pokazit pohodovou atmosféru.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hvězdy vám radí, ať se držíte zpátky a nic nepřeháníte. Nakupování odložte na jindy, máte sklon k lehkomyslnosti, takto utratíte majlant. Neriskujte a buďte opatrní při sportu i za volantem.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Zkuste se tento den na ostatní lidi kolem sebe více usmívat. Udržujte si dobrou náladu a uvidíte, že jí brzy nakazíte i své okolí. S optimismem se vám podaří všechno, co si jen budete přát.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Tento den přeje sportování, cestování a pobytu v přírodě. Čerstvý vzduch vás osvěží a načerpáte novou energii. Méně výhodné už ale bude nakupování, neutrácejte především za nákladnější věci.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Horoskop vám radí, že jestli máte pocit, že vám někdo z blízkých něco tají, tak se dotyčného na rovinu zeptejte, o co jde. Na každý problém existuje řešení, pokuste se ho nalézt ke spokojenosti celé rodiny.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop prozrazuje, že některé věci, s nimiž jste už prakticky počítali, se budou ještě měnit. Dojde ke střetnutí různých názorů. Berte je všechny v potaz a definitivně se rozhodněte až po zralé úvaze.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy vám říkají, ať se nesnažíte strhnout žádný rekord. Dávejte na sebe větší pozor a pamatujte na odpočinek, aby se potlačovaná únava a přepracovanost negativně neodrazily na vašem zdraví.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Chystáte se na zajímavou cestu. Přibrzděte a zkontrolujte, zda máte opravdu všechno hotové a připravené. Existují problémy, které když nevyřešíte, tak budete mít o „zábavu“ postaráno.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop vás upozorňuje na únavu a přepracovanost. Poslední dobou toho bylo opravdu moc. Zkuste na chvíli vypnout, jinak si s vámi nebude řeč. Rodina to jistě ocení a trochu klidu vám dopřeje.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Čeká vás názorový konflikt s někým blízkým. Neberte si však jeho výpady osobně a zareagujte diplomaticky. Večer byste měli vyrazit někam mezi lidi, určitě se neuzavírejte do sebe a dobře se bavte.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Jestli si nevíte rady s jistým problémem, tak se svěřte pouze takové osobě, které můžete naprosto důvěřovat. Nezaujatý postoj někoho dalšího vám pomůže poodhalit chyby, které stále děláte.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy