Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu 16. 3. 2024: Blíženci budou čelit provokacím, Štírům se bude dařit

žena, chaos
Zdroj: Freepik
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na sobotu 16. 3. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Mějte dobře na paměti, že každá akce vyvolává reakci. Snažte se vyhýbat nedorozuměním a konfliktům. Když se budete k ostatním lidem chovat mile a přátelsky, oplatí vám to stejnou mincí.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Zbytečně se straníte okolí, které se s vámi snaží navázat kontakt. Pokuste se s druhými lidmi více komunikovat, unikají vám důležitá fakta. Při navazování nových kontaktů zůstaňte pochopitelně ostražití.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

I když byste nemuseli, nemůžete se odtrhnout od myšlenek na práci. Naštěstí vám to rodina brzy zatrhne. Někdo vás bude chtít konfrontovat, nenechte se tím ale vyvést z míry a v klidu ho vyslechněte.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Věnujte se svým blízkým. Nekritizujte je za nepovedené drobnosti a nesnažte se je za každou cenu přesvědčit, že máte vždy pravdu. Přáno je sportovním aktivitám, vyrazte třeba do bazénu, nebo si zacvičte.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop vás varuje před provokacemi od ostatních. Buďte také více obezřetní, hrozí podvody. Měli byste se ale také naučit druhým odpouštět, snažte se být trochu empatičtější.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Čekejte vcelku příjemný den. Neztrácejte hlavně trpělivost s některými členy rodiny. Uvidíte, že nadhled a pozitivní přístup vaši nejbližší ocení a nakonec vás ještě mile překvapí.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nepropadejte zoufalství, i když se vám něco nepodaří. Poučte se z toho do budoucna, příště už si budete dávat pozor. Upřímně se omluvte, nasaďte milý úsměv a jistě vám bude všechno odpuštěno.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop radí, abyste se netrápili tím, co si o vás myslí okolí. Ať si o vás vyprávějí, co chtějí. To, s kým a jak žijete, je přece jen vaše věc. Podstatné je, že vy se cítíte spokojeně.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Měli byste se soustředit především na praktické záležitosti a detailní práci. Je zapotřebí, abyste konali efektivněji a neplýtvali časem svým ani druhých lidí. Vyvarujte se riskování a neuvážených transakcí.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop prozrazuje, že vám bude přáno. Potřebná energie a chuť vám nechybí, tak už se jen pořádně nadechněte a bez obav se pusťte do plnění náročných úkolů, které jste předtím odkládali.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Tento den přeje společenskému životu. Buďte ke druhým lidem otevření a přátelští a pokuste se jim více naslouchat. Vyhněte se pomluvám a veškeré informace, které se dozvíte, držte pod pokličkou.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop predikuje, že se vám bude dařit, pokud si to tedy nepokazíte konfliktem s někým, na kom vám sice osobně až tak nezáleží, ale zase vás umí pořádně vytočit. Pokuste se zachovat chladnou hlavu.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy