Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na Silvestra: Vodnáři zhodnotí své sny, Panny ukončí toxický vztah

denní horoskopy
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Co si pro vás hvězdy připravily na poslední den roku? Podívejte se, co čeká v sobotu 31. 12. 2022 právě vás a na co byste se měli teď bezpodmínečně zaměřit.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Poslední den v roce budete mít čas zhodnotit vše, co se vám povedlo, i to, co se vám nepovedlo vůbec. Využijte čas před večerními oslavami k tomu, abyste si vytvořili tabulku snů a plánů na příští rok. Udělá vám to radost. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Pozvání od přátel nepřijmete, raději strávíte Silvestra doma v klidu s teplou dekou. Je to přesně takový závěr roku, který potřebujete. Klidný, odpočinkový a dávající sílu na další měsíce. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pokud toužíte po změně, dnes by mohl přijít významný impulz, který vás popostrčí k dalšímu kroku. Nebojte se odvázat, bude to stát za to a vy budete zase také nějakou chvíli šťastní. V galerii najdete váš tip.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Dnes i zítra odpočívejte, přeci jen se říká, jak na Nový rok, tak po celý rok! S partnerem se přesto nějakému menšímu dusnu nevyhnete, to se jen ale nebudete umět domluvit na zcela banální věci. V galerii najdete, co vám udělá radost.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dnes se ozvěte člověku, na kterého už dlouho myslíte, akorát že setkání stále nedopadlo. Bude otevřený komunikaci a vám to vlije krev do žil. Pokud tomu chcete dodat ten správný efekt, zavolejte o půlnoci. Ta je přímo magická! V galerii najdete, na co si dát pozor.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pokud budete chystat pohoštění pro své přátele, zkuste to tentokrát zdravou variantou. Nejen že budete za hvězdu, až přijdou vaši přátelé, ještě uděláte první krok k životnímu stylu, který chcete podpořit. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Poděkujte za vše, čeho se vám v tomto roce dostalo, a neohlížejte se zpět. Čekají vás báječné věci, skvělá dobrodružství i odvážná rozhodnutí. Proč se tak pořád trýznit tím, co se vám možná tak docela nepovedlo? V galerii najdete, na co si dát pozor.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Ukončete toxický vztah, který vám akorát bere energii, a běžte do nového roku s čistým štítem. Nemusíte ze sebe stále dělat sociální projekt a držet si v životě všechny, kteří žádají vaši pomoc. V galerii najdete, co vám udělá radost.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Některé věci možná nejsou fér, vy s tím ale nic neuděláte. Ať už toužíte po svobodě, nebo jen hledáte ukojení svých nejtajnějších tužeb, dnes přijde něco, co vám umožní mít ve všem daleko jasněji. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Ukončete hádky s partnerem a udělejte první krok k usmíření. Bude překvapený, protože se to u vás moc často nestává, zasloužíte si to ale oba. O půlnoci se polibte na důkaz, že láska je mezi vámi stále intenzivní! Půlnoc je kouzelný čas… V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Ať už chcete strávit Silvestr o samotě, nebo v kruhu přátel, budete se cítit opravdu dobře. Konečně snad víte, co ve svém životě chcete a podle toho se můžete rozhodnout. V galerii najdete, na co se zaměřit.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Spřátelíte se s člověkem, který vám do teď byl opravdu nesympatický. Silvestrovské oslavy ale přinesou mnohem více než jen odhození předsudků. Mějte oči otevřené, bude to stát za to. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy