Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na Silvestra: Váhy obdrží skvělou zprávu, Štíři ještě stihnou ohromný pracovní úspěch

ohňostroj, Silvestr
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Co si pro vás hvězdy přichystaly na pátek 31. 12. 2021? Nenechte si ujít poslední denní horoskop tohoto roku, který vám prozradí, co vás dnes ještě čeká.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nebojte se v pátek strávit čas jen se svými nejbližšími, nevymýšlejte žádné velké party. Naopak vám bude dobře v kruhu rodinném, kdy si zahrajete oblíbenou deskovou hru. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Jestli se ve vašem životě stala událost, kvůli které budete ke konci roku posmutnělí, zkuste se od toho konečně oprostit. Sami víte, že to nezměníte, není důvod truchlit. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Buďte k sobě poslední den roku upřímní a zhodnoťte, co se vám povedlo a co nikoliv. Máte před sebou skvělou šanci na změnu, můžete začít úplně od znova. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V lásce vám hvězdy dnes přejí. Pokud už dlouho toužíte někomu vyznat své city, není nic lepšího než to udělat teď, na konci roku. Dejte si však pozor, ať to neděláte pod vlivem alkoholu. V galerii najdete, co vám udělá radost.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

To nejhorší už máte za sebou, teď se vám bude jen dařit. Ukončete tento rok se vší parádou a nenechte se strhnout nostalgií. Hvězdy vám do života přinesou v dalším roce mnoho dobrého. V galerii najdete, co vás potěší.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Je ideální čas na poslední procházku roku 2021 a následnou skromnou rodinnou oslavu toho, co vám končící rok dal. Nebojte se rekapitulovat, posune vás to v cílech zase o krok dopředu. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Připravte pro rodinu program na silvestrovský večer, ať ho netrávíte jen u televize. Vaši blízcí ocení, že zase zažijí něco nového, co nečekali. S partnerem dojde konečně k usmíření. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Ještě i poslední den roku se budete snažit stihnout vše, co jste doposud odkládali. Váš čas však není nekonečný, tak na sebe nemějte zbytečně přehnané nároky. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vypadá to, že dnes obdržíte naprosto skvělou zprávu! Cokoliv jste si pro sebe přáli, se vám právě nabízí. Myslete pozitivně a užijte si poslední den v roce se vší parádou. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

I poslední den roku dosáhnete velkého pracovního úspěchu, ze kterého se budete radovat až do pozdních nočních hodin. Užijte si to a oceňte sami sebe. Zasloužíte si to. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Změny ve vašem životě jsou na spadnutí, ke konci roku tak poděkujte za vše, co vám do života přinesl. Buďte vděční, to vždy funguje. Vesmír miluje vděčné lidi. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Naplánujte si dnes setkání s blízkými, které jste dlouho neviděli, a užijte si spolu krásný silvestrovský den. Nebojte se, že by se ještě něco pokazilo. Naopak vás čeká perfektní večer! V galerii najdete váš tip.

Pokud chcete vědět více, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy