Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pondělí: Vodnáři dostanou pochvalu, Štírům hrozí partnerské hádky

denní horoskop
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

S novým týdnem je tu i nový horoskop! Co hvězdy připravily právě pro vás na pondělí 27. 6. 2022? Podívejte se, kdo se bude muset postavit sám za sebe a koho čekají trable v partnerských vztazích. Hned při pondělku to bude totiž pořádně vřít!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V pondělí dostanete velkou pochvalu! Práce vám jde nad očekávání, a proto k vám přichází další a další příležitosti. Vytěžte z tohoto momentu maximum! Už brzy se můžete těšit na zasloužené volno. V galerii najdete váš tip.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Dejte si dnes pozor na své finance, abyste zbytečně neutráceli! Pokud se chystáte na letní dovolenou, volné prostředky navíc by se vám mohly opravdu hodit. V galerii najdete, co dalšího pro vás dnes hvězdy mají.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pusťte se ráno do těch nejtěžších úkolů, ať po obědě máte trochu klidnější režim a můžete vyrazit na kafíčko se svými kolegy. Mohli byste se totiž dozvědět skutečně zajímavou informaci! V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pokud budete pořád jen souhlasně kývat, brzy se dostanete do situace, ve které vám opravdu nebude dobře. Potrénujte dnes v práci svou schopnost odmítnout ty, kteří vás dostávají do nepříjemností. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V lásce se vám teď neuvěřitelně daří a bude to dál pokračovat. Využijte této příležitosti a pozvěte na rande váš vysněný protějšek, o kterém už dlouho přemýšlíte. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nesnažte se druhým zavděčit, nebude to mít žádný efekt. Raději najděte jinou cestu, jak v práci uspět a ukázat, že máte opravdu dobré schopnosti a povýšení si zasloužíte. V galerii najdete, co vás potěší.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

To, po čem tolik toužíte, se tento týden ještě o něco opozdí. Musíte nejdříve vyřešit problémy kolem, které vás od případného úspěchu zdržují. Sami víte, o co se jedná. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy vám přejí, tentokrát se ukáže, že na to vážně máte! Nebojte se jít štěstí naproti a vystoupit ze své komfortní zóny. Skutečně se vám to vyplatí. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Spory, které se snažíte napravit, konečně budou mít svůj závěr. Možná u některých zjistíte, že něco ani už nemá šanci dál prodlužovat. Pomůže vám blízký přítel. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Dejte si pozor na partnerské hádky, které by u vás mohly zapříčinit dlouhé dusno. Raději si s partnerem sedněte se skleničkou něčeho dobrého a v klidu si popovídejte. V galerii najdete váš tip.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Práce budete mít až nad hlavu a partner po vás ještě bude chtít pomoci s domácností. Dejte si pozor, ať nervozita nevyvolá smršť výčitek a urážek. V galerii najdete, co vás dnes potěší.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Neklesejte na mysli, věci nakonec dopadnou dobře. Dejte tomu trochu času a počkejte, jaké příležitosti vám život přinese. Teď ničemu nepomůžete, když budete na řešení tlačit. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy