Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Denní horoskop na pondělí: Vodnáře čeká skvělý den, Blížence problém v práci

Horoskop na dnešní den pondělí 25. října: Vodnáře čeká skvělý den
Zdroj: profimedia
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Podívejte se, co si pro vás hvězdy přichystaly na další týden a co vás čeká právě v pondělí 25. 10. 2021. Bude to pro vás úspěšný den nebo přesně naopak?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V pondělí vás čeká skvělý den! Vše, po čem toužíte, se začíná plnit. V partnerském vztahu zažijete vášnivý večer, který bude stát rozhodně za to! V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Neklesejte na mysli, vše dopadne dobře! Konečně bude ve vašem životě trochu klidu, i v práci se vám začíná dařit. Očekávejte velkou finanční hojnost. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Dnes budete prosazovat spravedlnost. Jakékoliv bezpráví vás rozčílí doběla. Měli byste si však pečlivě rozmyslet, za co se vyplatí bojovat a co je úplně mimo. V galerii najdete tip na pondělí.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Dnes budete přemýšlet o minulosti, která vám zkrátka nedá spát. Pokud trávíte večery sledováním svého bývalého protějšku na sociálních sítích, měli byste se rychle probrat. V galerii najdete, na co si dát pozor.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Měli byste projevit trochu zodpovědného přístupu k vaší práci. Dnešek bude pro vás velmi významný, očekávejte velký úspěch. V galerii najdete, co dalšího si pro vás připravily.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Stůjte si dnes za svým názorem! Pokud o sobě budete pochybovat a ustoupíte, ztratíte důvěru svých blízkých. Nezapomeňte, ta se těžko získává zpět. V galerii najdete, co vás potěší.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Budete prahnout po fyzickém uspokojení. Už vás nebaví každý večer usínat vedle svého partnera bez špetky intimity. To by vás, bohužel, mohlo dnes přivést k nevěře. V galerii najdete, co vás dnes překvapí.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pokud přemýšlíte o tetování, dnes byste mohli najít perfektní motiv, který vás zkrátka okouzlí. Neváhejte, žijete jen jednou! S partnerem budete složitě hledat kompromis. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Potřebujete dovolenou, víte to sami. Vaše tempo je přímo vražedné a dochází vám inspirace. Pokud je vaše práce více kreativní, brzy byste mohli pocítit vyčerpání. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nezapomínejte, že i názor vaší drahé polovičky je důležitý. Poslední dobou jste velcí sólisti, to by vám však brzy mohlo způsobit nemalé komplikace. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Nezahazujte příležitost, kterou vám dnes život nabídne. Možná se vám ze začátku nebude taková možnost líbit, ale skrývá v sobě daleko víc, než teď vidíte. V galerii najdete váš tip na pondělí.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pokud jste v práci nespokojení, nebojte se udělat krok do neznáma. Mnohonásobně se vám vyplatí. Dovolte si být šťastní, zasloužíte si to. V galerii najdete, co vám dnes udělá radost.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy